Hoşgeldiniz  

ÖZEL KALEM KORUMALI EKİBİ DE PATLATMAYA BAŞLADILAR: DÜĞÜN KAYITLARI ÜST YÖNETİME VERİLDİ!

admin | 04 Kasım 2021 | Gündem, Siyaset, Son Dakika, Tüm Manşetler, Yerel Haberler A- A+

Mersin Büyükşehir Belediyesi’nde Özel Kalem Müdürü Doğukan Uyan’ın görevden alınmasının ardından Uyan’a yakın isimlerin de dosyaları üst yönetimce patlatılmaya başlandı. Geçtiğimiz gün mesai saatleri dışında hafta sonu Düğün Salonu önünde görüntülenen Evde Bakım’a ait aracın kamera kayıtlarının Genel Sekreterliğe sunulduğu haberi bomba etkisi yarattı.

CHP’li Vahap Seçer’in “Oğlum gibi” dediği Özel Kalem Müdürü Doğukan Uyan’ı ani bir kararla görevden almasının artçıları sürüyor. Sabah saatlerinde Uyan’ı Özel Kalem Kadrosundan düşürerek yerine Ezgi Ayhan’ı koyan Büyükşehir yönetiminde “Özel Kalem korumalı” ekip de patlatılmaya başlandı.

Doğukan Uyan tarafından korumalı olduğu öne sürülen bazı isimlerin belediye kaynaklarını şahıslarına kullandıkları iddialarıyla ilgili belgeler, bilgiler ve kayıtlar da üst yönetime sunulmaya başlandı.

Geçtiğimiz haftalarda hafta sonu mesaisi olmamasına rağmen, Tarsus’ta bir düğün salonu önünde görülen Evde Bakım Hizmetleri Birimine bağlı şoför H.D’ye tahsis edilen aracın düğün salonu önündeki kamera kayıtlarının Genel Sekreterliğe sunulduğu haberi, bomba etkisi yarattı. Sansasyonel Haber’in ortaya çıkardığı olayın doğruluğunu araştıran üst yönetimin, kamera kayıtlarını izlemesinin ardından gerekli işlemlere başlayacağı iddia edildi.

Özel Kalem Müdürlüğü yaptığı dönemde “kendisine yakın” ekip kurduğu iddia edilen Uyan’ın, görevden alınmasıyla ekiple ilgili iddialar da araştırılmaya başlandı. Taş Bina’ya yakın kaynaklar, Uyan’ın adeta kurum içinde yeni bir yapı kurduğu ve alternatif yönetim oluşturduğu iddialarının tam anlamıyla araştırıldığını öne sürdü.

Paylaşın:
Etiketler:
Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

ÖZEL KALEM KORUMALI EKİBİ DE PATLATMAYA BAŞLADILAR: DÜĞÜN KAYITLARI ÜST YÖNETİME VERİLDİ! için 2 Yorum

  1. Musalalı dedi ki:

    Bu arkadaş sahilde Adnan Menderes bulvarı üzerinde bir bar baskını oldu bu işin arkasında kim veya kimler var araştırılsın barın adı Atiye

  2. vecihi hürkuş dedi ki:

    Musalılı ve sansasyonel haber haberlerinizin doğruluğunu iyi tespit edin , araç etrafı neden karartılı madem düğün salonunun önü

EN SON HABERLER

KÖŞE YAZARLARI
© 2017 Sansasyonel Haber Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle