Hoşgeldiniz  

ÖZCAN’LI ULAŞILMAZ MAKAMDAN, KOCAMAZ’LI HALKIN ARASINDAKİ MAKAMA…

admin | 13 Mart 2017 | Dünya, Genel, Siyaset, Son Dakika, Tüm Manşetler, Yerel Haberler A- A+

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz, aktif çalışmasıyla göz dolduruyor. Dün Erdemli’de yaşanan sel afetinde ekiplerin çalışmasını sarı çizmeleri çekerek takip eden Kocamaz, ardından takımları çekip TRT Çukurova Radyosu’nun resepsiyonunda yer aldı. Kocamaz’ın aktif çalışmasını gören vatandaşlar 15 yıllık Macit Özcan dönemini hoş ifadelerle (!) yâd ettiler.

Mersin Büyükşehir Belediyesi sahada yoğun çalışmasıyla dikkat çekiyor. 2014 seçimlerinden itibaren yeni bir sistemle Mersin geneline hizmet vermeye başlayan Büyükşehir Belediyesi, sadece merkezde değil, ilçelerdeki çalışmalarıyla da göz dolduruyor.

 

Dün yaşanan sel afetinin ardından Erdemli’deki çalışmaları yerinde takip eden Büyükşehir belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz, kent içerisindeki afetten kaynaklı zararları da gördü. Sarı çizmeleri çekip, sahaya inen Kocamaz, burada vatandaşlarla da görüşerek, yaraların sarılacağını ifade etti.

 

Erdemli’deki incelemesinin ardından Kocamaz, TRT Çukurova Radyosu’nun 49. Kuruluş Yılı resepsiyonuna katıldı. Sarı çizmeleri ve yağmurluğunu çıkarıp takımlarını giyen Kocamaz, burada TRT ailesinin mutluluklarını paylaştı.

 

2014 seçimleri öncesindeki dönemde Özcan’lı Büyükşehir Belediyesi, vatandaşlardan kopuk bir yönetim anlayışını benimsemişti. 15 yıl Mersin’i yöneten Macit Özcan’ı makamda da bulabilmek pek mümkün olmuyordu. Özcan şehirde olduğu zamanlarda sabahları saat 10’dan önce pek mesaiye başlamamasıyla ve makamdan erken ayrılmasıyla meşhurdu. Böyle bir 15 yıllık dönemin ardından vatandaşın arasında bir Büyükşehir Belediye Başkanı profili çizen Kocamaz, bu yönetimiyle de vatandaşın takdirini topluyor.

 

Paylaşın:
Etiketler:
Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

EN SON HABERLER

KÖŞE YAZARLARI
© 2017 Sansasyonel Haber Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle