Hoşgeldiniz  

OTOGARI KARIŞTIRAN OTOGARCI GAZETE SAHİBİNDEN YENİ PROVOKASYON

admin | 02 Mayıs 2017 | Genel, Gündem, Son Dakika, Tüm Manşetler, Yerel Haberler A- A+

Mersin’de otogar krizinin baş aktörlerinden İmece Gazetesi’nin Otogar’cı sahibi Sinan Koç, Mersin’i provoke etmeye devam ediyor.

Mersin’de otogar esnaflığı yaparken siyasete atılan, ardından İmece Gazetesi’ni satın alarak medya patronluğuna soyunan Sinan Koç yeni bir skandala daha imza attı.

 

Mersin’in otogar sorunu yaşadığı dönemlerde sıkça taraf değiştirmesiyle meşhur olan Sinan Koç’un otogarın ardından Mersin’i ilk provoke girişimi 3 Ocak Mersin’in Kurtuluş Günü etkinlikleri öncesinde ortaya çıkmıştı. Toroslar Belediye Başkanı Hamit Tuna’nın Valilik tarafından izin verilmeyen yürüyüşünü provoke ederek, vatandaşları “Karara rağmen yürümeye çağıran” Sinan Koç’un gazetesi gece baskısını durdurmak zorunda kalmıştı. Manşeti değiştiren İmece Yazı İşleri, ertesi gün bastırdığı yeni manşetli gazeteyi dağıtamamıştı.

İMECE’NİN GEZİ VURGUSU YAPTIĞI VE DEĞİŞTİRMEK ZORUNDA KALDIĞI İLK MANŞET

 

TEPKİLER ÜZERİNE GECE VAKTİ DEĞİŞTİRİLEN AMA DAĞITILAMAYAN MANŞET

 

 

Sinan Koç son olarak dün akşam Yumuktepe Karakolu’na atılan havai fişek tarzı ses bombasını çatışma var diyerek sosyal medya hesabından duyurması büyük tepki topladı. Herhangi bir düzeneğe sahip olmayan basit bir ses bombasını “çatışmaya” çeviren Koç’un bu provokatif paylaşımı büyük tepki topladı. Tepkilerin artması ve olayların ortaya çıkması nedeniyle Sinan Koç da kısa bir süre sonra paylaşımı kaldırmak zorunda kaldı.

 

İŞTE SİNAN KOÇ’UN TEPKİ ÇEKEN VE YAYINDAN APAR TOPAR KALDIRDIĞI SON PAYLAŞIMI  

 

Paylaşın:
Etiketler:
Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

EN SON HABERLER

KÖŞE YAZARLARI
© 2017 Sansasyonel Haber Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle