Hoşgeldiniz  

OOOOO… ESAS OĞLAN KONUŞTU, KOCAMAZ ESAS OĞLAN’LA YANCISINI KONUŞTUKLARINA PİŞMAN ETTİ!

admin | 27 Temmuz 2019 | Dünya, Gündem, Siyaset, Son Dakika, Tüm Manşetler, Yerel Haberler A- A+

Akla hayale gelmeyecek bir kumpas organizasyonuyla Mart yerel seçimlerine girmesi engellenen önceki dönem Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz, olaydan 5 ay sonra konuşmaya karar veren ve altı bomboş konuşan İYİ Parti eski Mersin İl Başkanı Servet Koca ve konuşmasına mal bulmuş mağribi gibi atlayan MHP İl Başkanı Zeynel Uğur Gölgeli’ye giydirdi: “O müptezellere de ancak bu alçakça tavırlar yakışır!”

Mersin tarihinin demokrasi katlinin gerçekleştiği en ağır seçiminin baş aktörü olan İY Parti eski Mersin İl Başkanı Servet Koca, 5 aylık suskunluğunu bozdu.

Bozdu bozmasına ancak verdiği çelişkili açıklamalarla ortalığı aydınlatmaktan öte daha da kararttı. Tüm yetkinin kendisinde olmasına rağmen Burhanettin Kocamaz’ı suçlamaya çalışan Koca’ya şok bir destek de MHP’den geldi.

Koca’nın desteksiz açıklamalarına mal bulmuş mağribi gibi atlayan ve açıklamaların doğruluğunu veya yanlışlığını araştırmadan MHP Mersin İl Başkanı Zeynel Uğur Gölgeli de sosyal medya üzerinden Kocamaz’a hakaretamiz yüklenerek, bu açıklamaları paylaştı.

Gün boyu Silifke’de vatandaşlarla birlikte olan ve Koca’nın mesnetsiz açıklamalarına gece saatlerinde sosyal medya üzerinden cevap veren önceki dönem Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz, hem Koca’y hem de Gölgeli’ye kısa ve net cevap verdi.

Kocamaz, “Allah hiç kimseyi itibardan düşürmesin! Biz değişik İlçe ve mahallelerimizde Halkımızı ziyaret ederek halini hatırını sordukça, Halkımızla geçmişten gelen sıcak ilişkilerimizi sürdürürken yoğun ilgi gördükçe çılgına dönüyor! Şahsıma ve İYİ Parti’ye olan kin ve nefretlerinin dozunu yükseltiyor, sosyal medyadaki saldırılarını artırıyor adeta zehirlerini kusuyorlar! O müptezellere de ancak bu alçakça tavırlar yakışır. Onlardan zaten farklı bir tavır beklemek abesle iştigal olurdu” dedi.

Dün gece yaptığı açıklamada yeni kumpasların olabileceğine dikkat çeken Burhanettin Kocamaz, şöyle devam etti: “Dün attığım mesajda şahsıma karşı yapılan kumpasa yeni halkalar eklenebileceğini yazmıştım. Nitekim bugün birisi suskunluğunu bozarak yalan ve iftiralarla dolu bir açıklama yapıyor! Malum zevat da adeta bu işi birlikte yaptık dercesine, mal bulmuş mağribi gibi balıklama atlayarak o yalan, iftira ve tezviratlarla dolu açıklamayı  “Bozacının şahidi şıracı” kabilinden paylaşma yarışına giriyor. Ne güzel! Ancak bu özel tiplerin seviyesine inmeyecek ve onları sabırla takip edeceğiz! Zira “Asil azmaz,bal kokmaz!” Bu yaz günü açıkta kalanlar kokmaya devam etsin.Söyleyecek herhangi bir söz yok! Yolları ve bahtları açık olsun.”

Paylaşın:
Etiketler:
Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

EN SON HABERLER

KÖŞE YAZARLARI
© 2017 Sansasyonel Haber Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle