Hoşgeldiniz  

OOOOO… BAY AŞUT PİYASAYA ÇIKTI

admin | 04 Ocak 2017 | Dünya, Ekonomi, Genel, Gündem, Son Dakika, Tüm Manşetler, Yerel Haberler A- A+

Mersin ve Türkiye gündeminin kaynadığı şu günlerde pek ortalarda görünmeyen MTSO Başkanı Şerafettin Aşut, bugün basının karşısına çıktı. Kent ve ülke gündeminin üstünden kabaca geçen Aşut, 2016 yılı çalışmalarını ve 2017 planlarını anlattı.

serogundemmtsi2016

MTSO Başkanı Aşut, Yönetim Kurulu Üyeleri ile birlikte düzenlediği basın toplantısında, 2016 yılını değerlendirerek, 2017 planlarını anlattı.

 

MTSO yönetiminin çalışmalarını anlatmadan önce terör olaylarına değinen Aşut, “Mersin, bölgesinin ve ülkesinin zenginliği, huzuru olmaya, katma değer yaratan bir kent olmaya devam edecektir. Onların dayattığı değil, kendi yarattığımız dünyada yaşayacağız. Teröre karşı verilecek en güzel cevap budur” diye konuştu.

 

Sel felaketine de günler sonra değinme mecburiyetinde kalan Aşut, selde hayatını kaybeden vatandaşların üzüntüsünü yaşadıklarını vurgulayarak, hepsine Allah’tan rahmet diledi. Aşut, “MTSO olarak ilgili Bakanlıklarla yakın temas halindeyiz ve tüm bilgileri kendileri ile paylaşıyoruz. Yaşadığımız sel felaketi sonrasında işyerleri hasar gören üyelerimizin, görevlendirdiğimiz eksperlerimiz ve bilirkişilerimizce hasar tespitini yapıyoruz. Hazırladığımız raporlarla firmalarımız maruz kaldıkları hasarın miktarını kamu kurumlarına ibra edebiliyorlar. Biz firmalarımızın hasar tespitlerini yapıyoruz, ancak firmalarımızın itfaiyeden de maruz kaldıkları su baskınıyla ilgili rapor tutturmaları ellerini güçlendirecektir” dedi.

 

Aşut daha sonra bölge ve ülke ekonomisi hakkında değerlendirmelerde bulundu.

Paylaşın:
Etiketler: ,
Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

EN SON HABERLER

KÖŞE YAZARLARI
© 2017 Sansasyonel Haber Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle