Hoşgeldiniz  

ÖNÜNE GELENİ DİSİPLİN’E SEVK EDEN CHP İL BAŞKANI ÖZYİĞİT’E “SAĞLAM” ELEŞTİRİ

admin | 26 Ekim 2017 | Dünya, Gündem, Siyaset, Son Dakika, Tüm Manşetler, Yerel Haberler A- A+

Kendi partililerini Disiplin Kurulu’na sevk etmesi ve bu talepleri Ankara’dan ret yemesiyle meşhur CHP İl Başkanı Abdullah Özyiğit’e en sağlam eleştiri Gazeteci Mithat Fahlioğulları’ndan geldi. Fahlioğulları’nın sert eleştirisinden CHP’li Yenişehir Belediye Başkanı İbrahim Genç de nasibini aldı.

Delege seçimleriyle uğraşan CHP Mersin İl Örgütü’ndeil kongresi yaklaştıkça mevcut il başkanı Abdullah Özyiğit’e eleştiriler de artıyor. CHP’ye yakınlığıyla bilinen Gazeteci Mithat Fahlioğulları, son yazısında İl Başkanı Abdullah Özyiğit’le beraber, Yenişehir Belediye Başkanı İbrahim Genç’i yerden yere vurdu.

 

Özyiğit’i “önüne geleni Disiplin’e sevk etmekle” itham eden Fahlioğulları, “CHP Mersin İl Başkanı, Neden onlarca şikayet olmasına rağmen Yenişehir Belediye Başkanını ihraç istemli Disiplin kuruluna göndermediniz?” diye sordu.

 

Belediye Başkanı Genç’e de yüklenen Fahlioğulları, “Parti örgütünü yok sayan, İlçe Başkanına haksız ve kasıtlı icra koyduran, Partinin hiç bir etkinliğine katılmayan, Partililere düşman, kendisinin verdiği ruhsatlı işyerlerine yüklü miktarda ceza kesen, vatandaşın yap işlet olarak verdiği bataklık, dere yatağı olan işyerini, ihaleye çıkaracağım diyerek tahliye dilekçesi imzalatan ve arkasından ihaleye çıkarıp vatandaşı kandıran ve ihale şartnamesine (belediyenin yaptırdığı) yazarak yalan beyanda bulunup ihale yapmaya kalkarak partili vatandaşımızı bilerek mağdur eden, yaptığı güzel binaları bir bir AKP Hükümeti’ne veren, bağışlayan Disiplin kurulunu yüzde 100 hak etmiyor mu?” diye sordu.

 

En son Ocak ayında Yenişehir Belediyesi’ne 50 işçi alındığını ancak bir tek CHP’li işsiz vatandaşın işe alınmadığını savunan Mithat Fahlioğulları, “Evet sayın il başkanım 14 yıldır görev yapan Yenişehir Belediye Başkanında DEMİR YORGUNLUĞU yok mudur? Parti ve partili düşmanlığı yok mudur?” eleştirisini getirdi.

 

Fahlioğulları, yazısını şöyle sonlandırdı: “Mut ve Tarsus örgütünü anında disipline veren, Yenişehir’de bir partiliyi aynı gün disipline gönderen İl Başkanım, onlarca sözlü ve yazılı dilekçe olmasına rağmen İbrahim Genç neden disipline verilmiyor? Disiplin kuruluna ifadesini dahi almadan gönderdiğiniz Haydar Ökten, ihraç istemli gönderdiğiniz Mut yeni ve eski ilçe başkanları ve Tarsus ilçe başkanı verilmesini istediğiniz cezaların YDK tarafından reddedilmesi sonucu yapmanız gereken bir şey yok mu? Evet, Sayın il başkanı bekliyorum; İbrahim Genç disiplin kuruluna verilecek mi?”

 

Paylaşın:
Etiketler:
Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

EN SON HABERLER

KÖŞE YAZARLARI
© 2017 Sansasyonel Haber Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle