Hoşgeldiniz  

ÖNCE VALİLİK ARDINDAN ÇUKUROVA HAVAALANI İNŞAATI… YILDIRIM VE ELVAN İNCELEMELERDE BULUNDU!

admin | 25 Ocak 2021 | Gündem, Son Dakika, Tüm Manşetler, Yerel Haberler A- A+

AK Parti İl Kongresi için Mersin’e gelen son Başbakan Binali Yıldırım ve Hazine ve Maliye Bakanı Lütfi Elvan, Valilik ziyaretinin ardından Çukurova Havalimanı sahasını gezdi.

AK Parti İl Teşkilatının 7. Olağan Kongresine katılarak bir dizi inceleme ve ziyaretlerde bulunmak üzere Mersin’e gelen son Başbakan ve AK Parti İzmir Milletvekili Binali Yıldırım ile Hazine ve Maliye Bakanı Sayın Lütfi Elvan, Vali Ali İhsan Su’yu makamında ziyaret etti.

Sahil Valilik önünde Vali Ali İhsan Su ve il protokolü üyeleri tarafından karşılanan Binali Yıldırım ile Lütfi Elvan’a ziyaretleri sırasında Mersin Milletvekilleri Zeynep Gül Yılmaz, Hacı Özkan ve Ali Cumhur Taşkın ile Adana Milletvekili Jülide Sarıeroğlu, İstanbul Milletvekili Erkan Kandemir de eşlik etti.

Ziyaretleri anısına Valilik Şeref Defterini imzalayan Binali Yıldırım ile Lütfi Elvan, daha sonra Vali Su ve beraberindeki heyet ile birlikte makama geçerek bir süre görüştü.

Vali Su, ziyarette yaptığı konuşmasında Türkiye Cumhuriyeti son Başbakanı ve AK Parti İzmir Milletvekili Binali Yıldırım ile Hazine ve Maliye Bakanı Lütfi Elvan’a ziyaretlerinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek teşekkürlerini sundu.

ÇUKUROVA BÖLGESEL HAVALİMANINDA İNCELEME

Valilik ziyaretinin ardından Binali Yıldırım ile Lütfi Elvan, Vali Ali İhsan Su ve beraberindeki heyetle birlikte yapımı devam eden Çukurova Bölgesel Havalimanına geçerek incelemelerde bulundu.

Gelinen son aşama hakkında yetkililerden bilgi alan heyet daha sonra Adana’daki programlarına katılmak üzere Mersin’den ayrıldı.

Paylaşın:
Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

EN SON HABERLER

KÖŞE YAZARLARI
© 2017 Sansasyonel Haber Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle