Hoşgeldiniz  

ÖNCE “MÜDÜRLERİM DÖVÜLDÜ” DEDİ, ŞİMDİ DE “50 BİN TL’YE BENİ ÖLDÜRMESİ İÇİN ADAM TUTMUŞLAR” AÇIKLAMASI YAPTI: TARSUS ŞOKTA, YETKİLİLERDEN “AÇIKLAMA” BEKLİYOR!

admin | 15 Haziran 2022 | Dünya, Gündem, Siyaset, Son Dakika, Tüm Manşetler, Yerel Haberler A- A+

Geçtiğimiz hafta gerçekleşen Meclis oturumunda bazı müdürlerinin feci şekilde dövüldüğünü ifade ederek kent kamuoyunda endişeye yol açan Tarsus Belediye Başkanı Haluk Bozdoğan, dün katıldığı bir TV programında bu kez de “50 Bin TL’ye beni öldürmesi için adam tutmuşlar” açıklamasıyla şok yarattı. Daha önceki dövülen müdürler açıklamasında şikayet ve darp raporunun olmaması kafalarda soru işareti yaratmışken, şimdi de kiralık katil açıklaması gözleri Mersin Valiliğine çevirdi.

CHP’li Haluk Bozdoğan’ın dün İçel TV’de yayınlanan programda ortaya attığı “kiralık katil” iddiası Mersin’de büyük endişeye yol açtı.

Canlı yayın programında kendisine yöneltilen “Tehdit edilip edilmediği, can güvenliğinin tehlike altında hissedip hissetmediği ve tehditlerle ilgili emniyete başvurusunun olup olmadığı ile ilgili soruya Bozdoğan,  “Çok var. Bunu zaten Kaymakam Bey’den ve Emniyet’ten öğreniyoruz. Bu başvurular emniyete yapılıyor. Örneğin bir tanesi 50 bin liraya birini beni öldürmesi için tutmuş. Basit bahanelerle o da Emniyete gidiyor. İtirafta bulunuyor. Ben de ucuza gitmişsiniz dedim. 50 bin lira gerçekten ucuza gitmişsiniz dedim. Bunlar yapılıyor. Whatsapp’tan da yapıyorlar. Yazıyorlar bunları önemseyeceğim yok benim. Ben halkın avukatıyım. Korkmuyorum. Korkmanın ecele faydası yok” açıklamasının ardından gözler Mersin Valiliğine çevrildi.

VARAN 1: “MÜDÜRLERİM FECİ ŞEKİLDE DAYAK YEDİ” DEDİ, DARP RAPORU VE ŞİKAYET DİLEKÇESİNİN OLMADIĞI ORTAYA ÇIKTI…

Geçtiğimiz hafta gerçekleşen Meclis oturumunda belediyenin bazı daire müdürlerinin feci şekilde darp edildiğini söyleyen CHP’li Bozdoğan, “Burada bugün bazı müdürlerim yok. Çünkü o arkadaşlarımın ağızları burunları darmadağın. Çok feci vaziyetteler” diyerek duyurduğu saldırı olayı Tarsus’ta endişeyle takip edilmiş, herhangi bir darp raporu ve şikayet dilekçesinin ortaya çıkmamasıyla kafalardaki soru işaretleri artmıştı.

VARAN 2: “50 BİN TL’YE BENİ ÖLDÜRMESİ İÇİN ADAM TUTMUŞLAR!” İDDİASI GÖZLERİ VALİİĞE ÇEVİRDİ, “NE İŞLEM YAPILDI, TETİKÇİ VE AZMETTİRİCİ KİM?”

Dün katıldığı yayında da Haluk Bozdoğan’ın kiralık katil açıklaması endişeleri ikiye katladı. Tetikçinin Emniyet’e ifade verdiğini kaydeden Bozdoğan, yine aynı programda bu olayı Emniyet ve Kaymakamlıktan duyduğunu belirtmesi gözleri bir anda Mersin Valiliğine çevirdi.

Bir belediye başkanına suikast hazırlığında olan tetikçi ve azmettirici hakkında neler yapıldığını merak eden Tarsuslular, açıklamanın detaylarını beklemeye başladı.

GÖZLER VALİLİKTE: “BOZDOĞAN’IN KİRALIK KATİL İDDİASI HAKKINDA NE BİLİYORSUNUZ?”

Geçen hafta “bazı müdürlerim feci şekilde dövüldü” dedikten sonra konuyu Mersin Valiliğine bildirdiğini ifade eden Bozdoğan, dayak olayını yaptıranların hangi kurumla bağlantılı olduğunu bildiğini de mecliste söylemişti. Herhangi bir darp raporu veya şikayetçi olan bir müdürün ortaya çıkmaması olayla ilgili kuşkuları arttırırken, CHP’li Bozdoğan’ın Emniyet’e kadar giderek itirafçı olan tetikçinin ve azmettiricisinin de Mersin Valiliği tarafından bilindiği izlenimini vermesi bomba etkisi yarattı.

Paylaşın:
Etiketler:
Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

EN SON HABERLER

KÖŞE YAZARLARI
© 2017 Sansasyonel Haber Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle