Hoşgeldiniz  

OKEYCİLERE ŞOK! KAHVEHANE AÇILDI AMA OYUN HALA YASAK!

admin | 03 Mart 2021 | Genel, Gündem, Son Dakika, Tüm Manşetler, Yerel Haberler A- A+

Geçtiğimiz gün ki kabine toplantısı sonrasında yerinde ve kademeli normalleşme kararı alındı. Kararlar gereğince kahvehaneler çok yüksek riskli olmayan illerde açıldı. Peki, kahvelerde oyun yasağı var mı? İşte merak edilen detaylar…

Kahvehaneler yurt genelinde saat 07.00 – 19.00 arasında açık olacak. 19.00’dan sonra ise tüm kahveler kapanacak. Ayrıca çok yüksek riskli haritada kırmızı renkle gösterilen illerde ise kahvehaneler risk düşene kadar kapalı kalmaya devam edecek.

Öte yandan her masada dezenfektan ve maske bulundurulması da zorunlu olacak. Bununla birlikte kesinlikle oyun oynanması da yasak. Yasağın risk durumunun ortadan kalmasıyla birlikte kaldırılması bekleniyor.

Konuyla İlgili İçişleri Bakanlığı’ndan da açıklama geldi. Açıklamada, “Düşük, orta ve yüksek risk grubunda bulunan illerdeki kahvehaneler, kıraathaneler, çay ve kır bahçeleri ile dernek lokallerinde salgınla mücadele tedbirleri çerçevesinde oyun (kağıt, okey vb.) oynanmasına müsaade edilmeyecektir. Çok yüksek risk grubunda bulunan illerde kahvehane, kıraathane gibi oyun oynanan iş yerleri, kapalı kalmaya devam edecektir” denildi.

Paylaşın:
Etiketler:
Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

EN SON HABERLER

KÖŞE YAZARLARI
© 2017 Sansasyonel Haber Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle