Hoşgeldiniz  

NUMAN OLCAR, ÇUKUROVA HAVALİMANI İHALESİNİ BEĞENMEMİŞ!

admin | 28 Aralık 2016 | Dünya, Genel, Son Dakika, Tüm Manşetler, Yerel Haberler A- A+

Bölgenin büyük umutlarla beklediği Çukurova Havaalnı ihalesinin yeniden yapılıp, yüklenici firmayla sözleşme yapılması haberini eleştiren Mersin Turizm Platformu eski Başkanı Numan Olcar, “Adanalilar, Mersinliler 2020 hatta 2021’den önce kimse faaliyete geçmiş bir havalimani beklemesin” dedi.

olcarhavaalaniihaleelestiri

Mersin ve Adana turizmi için büyük önem taşıyan ve ilk ihalede kazanan firmanın iflası nedeniyle yarım kalan Çukurova Uluslararası Havalimanı Altyapı İhalesi sonuçlandı.

 

Yapılan çalışmayı beğenmeyen Mersin Turizm Platformu eski Başkanı ve Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz’ın isteğiyle Denizkızı A.Ş. Yönetim Kurulu Üyeliğinden istifa ettirilen Numan Olcar, ihaleyi sosyal medya hesabı üzerinden değerlendirdi.

 

Kalkınma Bakanı ve Mersin Milletvekili Lütfi Elvan’ın büyük uğraşları sonucu yeniden faalİyete başlayacak olan inşaatın ihalesini “beğenmeyen” Olcar, “Bu neyin ihalesi biliyor musunuz? Bu Çukurova Havalimanının sadece alt yapı ihalesi, süresi mi 2 yıl. Sonra da daha üst yapı var. Adanalilar, Mersinliler 2020 hatta 2021 den önce kimse faaliyete geçmiş bir havalimani beklemesin” diyerek projeyi ve Hükümetin yaptığı çalışmayı eleştiri yağmuruna tuttu.

 

Paylaşımının üzerine facebook simgesi “Kıl olmuş”u yerleştiren Olcar’ın bu paylaşımı Mersin iş dünyası tarafından şaşkınlıkla karşılandı.

 

2009 yılından beri Mersin Turizm Platformu olarak yapılan hataları dile getirdiklerini savunan Olcar, “Kentin geleceğini sadece kentin futbol takımına bağlayacak kadar vizyonu olan kara cahil insanlar ki bunların yüzlerini Mersin kamuoyu da gayet iyi öğrenmiştir. Şimdi havalimani bitiyor diye mum yakabilirler.. nokta!” Lütfi Elvan’ın en büyük seçim vaatleri arasında yer alan projeyi yerden yere vurup, bölge halkını oyalamakla itham etti.

 

olcarkilolmus

Paylaşın:
Etiketler:
Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

EN SON HABERLER

KÖŞE YAZARLARI
© 2017 Sansasyonel Haber Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle