Hoşgeldiniz  

NİHAYET! MİLLET BAHÇESİ İÇİN İHALE SÜRECİNE GİRİLDİ…

admin | 19 Ağustos 2019 | Genel, Gündem, Son Dakika, Tüm Manşetler, Yerel Haberler A- A+

MESİAD’ın öncülük ettiği Çamlıbel rekreasyon projesi kapsamında bölgede geniş katılımlı toplantı gerçekleştiren AK Parti Mersin Milletvekili Lütfi Elvan, Millet Bahçesi için ihale sürecine girildiğini ve konuyla ilgili önümüzdeki günlerde detaylı açıklama yapacağını dile getirdi.

MESİAD tarafından hazırlanan “Mersin Nefes İstiyor” projesi kapsamında, TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu Başkanı ve AK Parti Mersin Milletvekili Lütfi Elvan, Vali Ali İhsan Su, Milletvekilleri Zeynep Gül Yılmaz, Hacı Özkan ile Akdeniz Belediye Başkanı Mustafa Gültak, AK Parti İl başkanı Cesim Ercik, MESİAD Başkanı Hasan Engin ve yönetimi eski aqupark, balıkçı barınağı, Çamlıbel, yıkılan Tevfik Sırrı Gür Stadyumunda incelemelerde bulundu.

Bölgedeki incelemelerinin ardından akşam saatlerinde basına açıklama yapan AK Partili Elvan, “Öncelikle bugünü bizimle birlikte geçiren Sayın Valimize, milletvekili arkadaşlarıma, belediye başkanlarıma ve STK temsilcilerine çok teşekkür ediyorum. Oldukça verimli bir çalışma oldu. Herkes fikrini söyledi. Bu bölgede yapılacak Millet Bahçesi projesi için yapılacaklar ve Çamlıbel’deki balıkçı barınağı ile OYAK’a ait Kışla alanında incelemelerde bulunduk” dedi.

ÇAMLIBEL SAKİNLERİYLE TOPLANTI YAPILDI

Çamlıbel sakinleriyle de görüştüğünü ifade eden Elvan, “Çamlıbel’deki muhtarımız ve mahalle sakinlerimizle Çamlıbel’i nasıl eski canlı günlerine kavuşturabilirizi konuştuk. Bununla alakalı bir toplantı gerçekleştirdik” açıklaması yaptı.

Çamlıbel’in Mersin için oldukça önemli bir alan olduğunu kaydeden Lütfi Elvan, “Bu bölge Mersin için geçmişte oldukça önemli bir yer. Çamlıbel Mersin’in en dikkat çekici cazibe merkezi. Bugün Çamlıbel’in bu kent için etkinliğini kaybettiği de bir gerçek. Bizim amacımız Çamlıbel’i 7’den 70’e yeniden cazibe merkezi haline getirmek istiyoruz” diye konuştu.

İHALE SÜRECİ BAŞLADI!

Çalışmalara başladıklarını ifade eden Elvan, Mersin’de Millet Bahçesi yapımı için önümüzdeki günlerde ihale yapılacağını da ifade etti. Bölge içerisindeki OYAK arazinin de projeye dahil edilmesi için Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan nezdinde çalışmaların sürdüğünü de sözlerine ekledi.

Paylaşın:
Etiketler:
Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

EN SON HABERLER

KÖŞE YAZARLARI
© 2017 Sansasyonel Haber Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle