Hoşgeldiniz  

MUT’TA CANINA KIYAN ESNAF TOPRAĞA VERİLDİ

admin | 03 Mayıs 2021 | Ekonomi, Gündem, Son Dakika, Tüm Manşetler, Yerel Haberler A- A+

Mut ilçesinde kokoreççilik yapan Murat Gümüş, sosyal medya hesabında günlerdir siftah etmeden dükkan kapattığını yazdıktan üç hafta sonra yaşamına son vermişti. Gümüş’ün cenazesi defnedilirken orada bulunan CHP’li Gökçel, Gümüş’ün ölümünden AK Parti iktidarını sorumlu tuttu.

Mut’ta kokoreççilik yapan 48 yaşındaki bir çocuk babası Murat Gümüş, işlerinin kötü gittiği gerekçesiyle evinde yaşamına son vermişti.

Gümüş, 10 Nisan’da sosyal medya hesabından “Ben ölünce mezara mı geleceksiniz. Kaç gündür siftah etmeden dükkan kapatıyorum” paylaşımını yaptığı görülmüştü. Murat Gümüş’ün canına kıymadan önce de yine sosyal medya hesabından “Oğlum bitmiş. Beni affet” mesajı paylaşmıştı.

CHP’Lİ GÖKÇEL: “İKTİDAR ÖYLE ÇARESİ BIRAKTI Kİ, İNSANLAR TEK ÇARE İNTİHARA SÜÜKLENİYOR!”

Murat Gümüş’ün cenazesi dün memleketi Mut’ta defnedildi. Cenazeye pandemi gerekçesiyle az sayıda akraba ve arkadaşı katıldı.

CHP Mersin Milletvekili Cengiz Gökçel de cenazeye katılanlar arasındaydı. Gümüş’ün defnedilmesinin ardından açıklama yapan CHP’li Gökçel, “Büyük bir drama şahit olduk. Allah rahmet eylesin. Ancak şunu da söylemeden edemeyeceğim; AKP insanları öyle çaresiz bıraktı ki tek çare olarak intihara sürükleniyorlar” diyerek Gümüş’ün canına kıymasının sorumlusu olarak Hükümeti hedef göstermesi şok yarattı.

Paylaşın:
Etiketler:
Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

EN SON HABERLER

KÖŞE YAZARLARI
© 2017 Sansasyonel Haber Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle