Hoşgeldiniz  

MUSTAFA GÖKTAŞ’IN İFADELERİNDEKİ DETAYLAR ORTAYA ÇIKMAYA BAŞLADI

admin | 12 Ekim 2017 | Gündem, Son Dakika, Tüm Manşetler, Yerel Haberler A- A+

Gizli Tanık rumuzuyla iftiralar atarak, hakaretler eden Gazeteci Mustafa Göktaş’ın Emniyet’te verdiği ifadede “suç ortakları”ndan bahsettiği öne sürüldü.

Mersin Cumhuriyet Başsavcısı, Emniyet Müdürü, Büyükşehir Belediye Başkanı, Genel Sekreteri, birçok daire başkanı ve saygın birçok isim hakkında asılsız iftiralar ve hakaretlerle gündeme gelen twitter hesabı Gizli Tanık rumuzlu Mustafa Göktaş, çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklanarak, cezaevine gönderildi.

 

12 gün boyunca Emniyet’te sorgulanan Göktaş’ın burada verdiği ifadede çarpıcı detaylar göze çarpıyor.

 

DYP İlçe Başkanlığı yaptığı dönemde Genel Başkan Mehmet Ağar’ın “Özel Yetkilerle Donattığı Başdanışman” olarak kendisini Mersin piyasasına pazarlayan Göktaş’ın, ÇETKODER Genel Başkanı sıfatıyla sık sık yurt dışına çıktığı ve orada FETÖ bağlantılı isimlerle görüştüğü iddialarına da sorguda yanıt arandığı ileri sürüldü.

 

Attığı twittlerde “Ben Devletim” ifadesiyle neyi kast ettiği sorulan Göktaş’ın, Emniyet’le ve Emniyet istihbaratla olan ilişkilerinden bahsettiği iddiası ise ortalığı salladı.

 

GİZLİ TANIK KUMPASINDA BAŞKA KİMLER VAR?

 

Emniyet’teki sorgusunda Mustafa Göktaş’ın, Gizli Tanık kumpasında yalnız olmadığını da itiraf ettiği iddiası ise Mersin gündemine bomba gibi düştü. Gizli Tanık kumpasını tek başına organize etmediğini söylediği iddia edilen Göktaş’ın bu isimleri de Emniyet’e verdiği öne sürüldü.

 

Paylaşın:
Etiketler:
Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

EN SON HABERLER

KÖŞE YAZARLARI
© 2017 Sansasyonel Haber Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle