Hoşgeldiniz  

MUSTAFA GÖKTAŞ TUTUKLANDI!

admin | 12 Ekim 2017 | Dünya, Gündem, Son Dakika, Tüm Manşetler, Yerel Haberler A- A+

Twitter üzerinden kurduğu Gizli Tanık rumuzlu sahte hesabın sahibi olduğu yapılan suçüstü operasyonla tespit edilen Gazeteci Mustafa Göktaş, çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak, cezaevine gönderildi.

Mersin Cumhuriyet Başsavcısı, Emniyet Müdürü, Büyükşehir Belediye Başkanı, Genel Sekreteri, bir çok daire başkanı ve saygın birçok isim hakkında asılsız iftiralar ve hakaretlerle gündeme gelen twitter hesabı Gizli Tanık rumuzlu Mustafa Göktaş, çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklanarak, cezaevine gönderildi.

 

29 Eylül’de twitt atarken, Emniyet’in başarılı operasyonuyla suçüstü yakalanan Göktaş, 12 gündür Emniyet’te sorgulanıyordu. Göktaş, sorgusunun tamamlanmasıyla dün öğleden sonra Mahkeme’ye sevk edilmesine karar verildi. Emniyet’ten çıkarken “Anlatacaklarım var” dediği öne sürülen Göktaş için yeniden ek gözaltı ve sorgu yapıldığı iddia edildi. Saat 20 sularında ifadesi bir kez daha tamamlanan Göktaş, nöbetçi mahkemeye sevk edildi.

 

Tam 5 saat hakim karşısında da ifade veren Mustafa Göktaş’la ilgili delillerin yeterli olduğu kanısına hükmeden Mahkeme heyeti, Göktaş’ın tutuklanmasına karar verdi. Saat 1’de Adliye’den çıkarılan Gazeteci Göktaş, cezaevine gönderildi.

 

 

Paylaşın:
Etiketler:
Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

EN SON HABERLER

KÖŞE YAZARLARI
© 2017 Sansasyonel Haber Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle