Hoşgeldiniz  

MÜSİAD’IN YENİ YÖNETİMİ VALİ ÇAKACAK’I ZİYARET ETTİ

admin | 09 Şubat 2017 | Ekonomi, Gündem, Son Dakika, Tüm Manşetler, Yerel Haberler A- A+

Vali Özdemir Çakacak Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) 18. Olağan Genel Kurulu’nda Mersin Şube Başkanı olarak seçilen Hakan Kayacı ve yeni yönetim kurulu üyelerini kabul etti.

zaliziyaretmüsiad

Sahil Valilik’te gerçekleşen kabulde, yeni yönetimin hayırlı olması temennisinde bulunan Vali Çakacak, MÜSİAD’ın gerçekleştirdiği başarılı çalışmalar ve hayata geçirdiği önemli sosyal sorumluk projeleri ile ilimizin ve ülkemizin gelişmesine ve kalkınmasına önemli katkılar sunan sivil toplum kuruluşları arasında yer aldığını kaydetti.

 

Sivil toplum kuruluşlarının 15 Temmuz sürecindeki dik duruşuna değinerek konuşmasını sürdüren Vali Özdemir Çakacak, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın Mersin Şehir Hastanesi’nin açılış töreninde kullandığı “Mersin’in 15 Temmuz gecesinde gösterdiği duruş her türlü takdirin üzerindedir. Milletimiz, o gece yaşananlar esnasında istiklaline olan düşkünlüğünü net bir şekilde ortaya koymuş; tüm dünyaya, birlik, beraberlik ve kardeşlik mesajları vermiştir” sözlerini anımsattı.

 

Konuşmasının devamında, ülkemize yönelik oynanan oyunların bugün de ekonomik boyutta sürdürüldüğüne dikkat çeken Vali Çakacak, bu nedenle iş dünyasına bundan sonraki süreçte önemli görevler düştüğünün altını çizerek, “İş insanlarımızla birlikte önümüzdeki süreçte daha çok çalışacağız, daha çok üreteceğiz ve daha fazla istihdam sağlayacağız. Böylelikle, ülkemiz üzerinde oynanan oyunların hepsini boşa çıkararak, Milletimizin birlik ve beraberliğinin daha da pekişmesine katkı sunacağız” ifadelerini kullandı ve konuşmasını Başkan Kayacı ve yönetimine yeni görevlerinde başarılar dileyerek tamamladı.

 

Başkan Kayacı ise, MÜSİAD’ın ilimizde yürüttüğü başarılı çalışmaları daha da geliştirerek Mersin’e hizmet etmeye devam edeceklerini söyledikten sonra, bugüne kadar derneğin gerçekleştirdiği çalışmalara büyük katkı sunan ve iş insanlarına olan desteğini hiçbir zaman eksik etmeyen Vali Çakacak’a şükranlarını sundu.

 

Ziyaret, Başkan Hakan Kayacı’nın yeni yönetim kurulu üyelerini Vali Çakacak’a tanıtması ve ileriki süreçte yapacakları çalışmalar ile ilgili bilgi vermesiyle sona erdi.

Paylaşın:
Etiketler:
Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

EN SON HABERLER

KÖŞE YAZARLARI
© 2017 Sansasyonel Haber Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle