Hoşgeldiniz  

MÜHÜR İŞİ BAŞKAYMIŞ ANLAŞILDI… KILINÇ, MUZ-BİR YÖNETİMİNE AÇIK AÇIK SAVAŞ AÇMIŞ BELLİ OLDU GAYRI!

admin | 06 Kasım 2019 | Gündem, Siyaset, Son Dakika, Tüm Manşetler, Yerel Haberler A- A+

Anamur Belediye Başkanı Hidayet Kılınç’ın Muz-Bir Başkanı Hasan Çatkaya’nın seralarını mühürleyip, ardından yaklaşık 4 milyon TL ceza kesmesinin artçıları sürüyor. Kılınç’ın bugün de Muz-Bir Yönetim Kurulu Üyesi Halil Cep’e ait dükkanı mühürlediği öne sürülürken, Cep’in bu baskılara dayanamayarak Muz-Bir Yönetiminden istifa ettiği öğrenildi.

sansasyonelhaber.net / ÖZEL HABER – Anamur’da Muz-Bir Başkanı Hasan Çatkaya’ya ait yaklaşık 200 dönümlük serayı imar kanununa aykırı olduğu gerekçesiyle mühürleyen Belediye Başkanı Hidayet Kılınç, bir de üstüne Çatkaya’ya yaklaşık 4 milyon TL’lik bir idari para cezası kesmişti.

Başkan Kılınç’ın bu uygulaması Anamur’da şok yaratmış, Kılınç’ın muz serasından ruhsat istemesinin kanuna aykırı olduğu da kanun maddeleriyle ortaya çıkmıştı.

MUZ-BİR YÖNETİCİSİNİN MAĞAZASINI MÜHÜRLEDİ

Sansasyonel Haber’in gündeme getirdiği mühür skandalının kamuoyuna duyulmasının ardından hızını alamayan Başkan Kılınç’ın bir başka Muz-Bir yöneticisi Halil Cep’in zincir mağazalardan birine kiraya verdiği mağazasını da bu sabah mühürlettiği iddia edildi. Cep’in “Kılınç’ın baskılarına dayanamayarak yönetim kurulundan istifa ettiği” iddiası ise Anamur’da şok etkisi yarattı.

ÇATKAYA: “İSTİFA DOĞRU!

Konuyla ilgili telefonda görüştüğümüz Muz-Bir Başkanı Hasan Çatkaya da Halil Cep’in istifasını doğruladı. Herhangi bir gerekçe açıklamayan Başkan Çatkaya, “Yönetim Kurulu üyemiz Sayın Halil Cep, bugün bize istifasını sunmuştur. İstifası yönündeki haberler doğrudur” açıklaması yaptı.

Paylaşın:
Etiketler:
Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

EN SON HABERLER

KÖŞE YAZARLARI
© 2017 Sansasyonel Haber Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle