Hoşgeldiniz  

MUHARREM İNCE MİTİNG İÇİN YARIN MERSİN’DE

admin | 19 Haziran 2018 | Gündem, Siyaset, Son Dakika, Tüm Manşetler, Yerel Haberler A- A+

CHP’nin Cumhurbaşkanı Adayı Muharrem İnce, yarın Mersin’de miting yapacak. İnce’nin mitingi öncesinde CHP İl Başkanı Adil Aktay, basın toplantısı gerçekleştirerek Mersinlileri İnce’nin mitingine davet etti.

CHP’nin Cumhurbaşkanı Adayı Muharrem İnce yarın TSG önünde miting gerçekleştirecek. İnce’nin mitingi öncesinde bilgilendirme toplantısı gerçekleştiren CHP Mersin İl Başkanı Adil Aktay, “Tüm Mersin halkını, yarın saat 18’de, Tevfik Sırrı Gür Stadyumu önünde Sayın Muharrem İnce’nin dev mitinginde buluşmaya davet ediyorum. Hangi adayı, hangi partiyi desteklerseniz destekleyin, gelin bu büyük şöleni, bu tarihi buluşmayı kaçırmayın. Muharrem İnce’nin mitingine katılan tüm Mersinliler miting alanından umutla, tebessümle, geleceğe olan inancı artmış olarak ayrılacaktır” dedi.

 

MERSİNLİLERE NE ŞOV HAZIRLADI MERAKLA BEKLENİYOR

 

24 Haziran 2018’de yapılacak cumhurbaşkanı ve milletvekili seçimleri öncesinde meydanlarda projelerinden çok hünerlerini sergilemeyi tercih eden Muharrem İnce’nin Mersinlilere nasıl bir şov hazırladığı da merak ediliyor.

 

Meydanlarda projelerden bahsetmek yerine kapatmaktan, satmaktan, durdurmaktan bahseden CHP’nin adayı Muharrem İnce seçim vaatleri yerine sempatik görünme çabasına devam ediyor.

 

Daha önce Samsun’da bisiklete binen Cumhuriyet Halk Partisi’nin adayı Yalova Milletvekili Muharrem İnce, Aydın’da da zeybek oynamıştı.

 

İNCE SON OLARAK EROTİK İÇERİKLİ ŞİİRLERİYLE GÜNDEME GELMİŞTİ

 

CHP’nin Cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce’nin yıllar önce yazdığı ve “Tatanka” adını verdiği şiir kitabı da ortaya çıktı. Muharrem İnce’nin bolca erotik ima ve göndermelerinin bulunduğu şiir kitabı, konusu bakımından dikkat çekti. Sosyal medyada olay olan şiirlere kullanıcılar büyük tepki gösterdi.

 

MERSİNLİLERE İNCE MİTİNGİ ÖNCESİNDE TRAFİK UYARISI

 

Muharrem İnce’nin Mersin mitingi öncesinde vatandaşlara da trafik uyarısı yapıldı. Miting nedeniyle 15.00 ile 20.00 saatleri arasında, İnönü Bulvarının Hilton Kavşağı ile ve Çamlıbel Orduevi Kavşağı arasındaki bölümü trafiğe kapalı olacağı bildirildi.

 

İNCE’NİN TATANKA ADLI ŞİİR KİTABINDAN TEPKİ ÇEKEN ŞİİRLER

 

Paylaşın:
Etiketler:
Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

EN SON HABERLER

KÖŞE YAZARLARI
© 2017 Sansasyonel Haber Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle