Hoşgeldiniz  

MUHARREM İNCE MERSİN’DEN “HESAPLAŞACAKLARINI” ANLATTI!

admin | 20 Haziran 2018 | Gündem, Siyaset, Son Dakika, Tüm Manşetler, Yerel Haberler A- A+

104. mitingini Mersin’de gerçekleştiren CHP’nin Cumhurbaşkanı Adayı Muharrem İnce, kalan son 3 mitingini medya kuruluşlarının yayınlamadığı takdirde vatandaşlarla medya merkezlerini basmakla tehdit etti. İnce Devletin Vali, Kaymakam ve okul müdürlerine de çattı.

CHP’nin Cumhurbaşkanı Adayı Muharrem İnce 24 Haziran seçimleri öncesinde 104. Mitingini Mersin’de TSG Stadı yanında gerçekleştirdi.

 

Kendisini dinlemeye gelen vatandaşlar İnce’nin projelerini dinlemeyi beklerken, İnce konuşmasına medya kuruluşlarına saldırarak başladı.

 

Kendi mitinglerinin yayın kuruluşları tarafından verilmediğini öne süren Muharrem İnce, “Şimdi bakın değerli Mersinliler. Bu benim 104. Mitingim. Ben ne zaman miting yapsam bu medya kuruluşları beni değil aday olmayan Başbakan’ı bile yayınlıyorlar.  Tayyip Erdoğan’ın yalakalığını yapıyorlar. Şimdi 3 büyük mitingimiz kaldı. Ankara, İzmir ve İstanbul mitinglerimizi de bu medya vermezse hep beraber medya kuruluşlarının önünde gideceğiz. Neden yayınlamıyorsunuz diyeceğiz” diye konuştu.

 

Devletin görevli Vali ve Kaymakamlarına da ağır sözler söyleyen İnce, “Aralarında şerefiyle görevfini yapan birkaç Vali ve Kaymakamımız var. Ben diğerlerini biliyorum, hepsini not alıyorum. AK Parti İl Başkanı gibi çalışanlardan seçimden sonra hesap soracağım” dedi.

 

Milli Eğitim Müdürleri ve okul müdürlerine de çatan İnce şöyle konuştu: “Siz okullarınız kalitesiyle ilgilensenize. Tuvaletlerinizin temizliğiyle ilgilenin. Size ne, tweet atıyorsunuz, bunları da not aldım!”

Paylaşın:
Etiketler:
Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

EN SON HABERLER

KÖŞE YAZARLARI
© 2017 Sansasyonel Haber Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle