Hoşgeldiniz  

MUĞLA VE ANTALYA’YA SÖNDÜRME DESTEĞİNE GİDEN MERSİN EKİBİ KENTE DÖNDÜ!

admin | 11 Ağustos 2021 | Genel, Gündem, Son Dakika, Tüm Manşetler, Yerel Haberler A- A+

Mersin’deki orman yangınlarının söndürülmesiyle birlikte Muğla ve Antalya’daki yangın söndürme çalışmalarına desteğe giden Mersin Büyükşehir Belediyesi ekipleri kente döndü.

Mersin’in Silifke, Aydıncık ve Bozyazı ilçelerinde çıkan orman yangınlarının söndürülmesiyle birlikte Muğla ve Antalya’daki yangın söndürme çalışmalarına desteğe giden Mersin Büyükşehir Belediyesi ekipleri kente döndü. Yangın söndürme çalışmalarında canla başla mücadele veren 16 personel ve 8 itfaiye aracından oluşan Mersin Büyükşehir Belediyesi ekipleri karşılandı.

Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Dairesi Başkanlığı Müdahale ve Koordinasyon Şube Müdürü Ali Temiz, dönen ekiplere emeklerinden dolayı teşekkür ederek, “Her saat, her gün olayları takip ederek, eksikleri varsa onları ilgili koordinasyon kurumları ile görüşerek giderdik. Biz bu işe Aydıncık’ta, Yeşilovacık’ta, Boğsak’ta başladık ve Muğla, Manavgat’ta bitirdik. 10 günden beri gerçekten arkadaşlarımız özveriyle çalıştılar. Gerçekten Mersin Büyükşehir olarak biz bütün bu alanlardan alnımızın akıyla çıktık” dedi.

Ekiplerin başta kaplumbağalar olmak üzere çok sayıda canlının kurtarılması için mücadele verdiğini ifade eden Temiz, “Bir daha böyle bir yangının yaşanmamasını diliyoruz. Bize halkın verdiği bu destekten dolayı da çok teşekkür ediyorum. İnşallah böyle bir felaketi bir daha yaşamayız. Hepsinin alnından öpüyorum. Bunlar işte itfaiyenin kahramanları. Bunlar belediyenin kahramanları. Biz onlarla her zaman gurur duyuyoruz” diye konuştu.

Paylaşın:
Etiketler:
Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

EN SON HABERLER

KÖŞE YAZARLARI
© 2017 Sansasyonel Haber Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle