Hoşgeldiniz  

MTSO VE MESİAD’IN ÖDÜL GECESİ AYNI GÜN VE AYNI SAATTE

admin | 16 Aralık 2016 | Ekonomi, Genel, Gündem, Son Dakika, Tüm Manşetler, Yerel Haberler A- A+

Mersin’in 2 önemli STK’sı aynı gün ve aynı saatte ödül gecesi düzenliyor. Birbirlerine açtıkları davalarla ve sert açıklamalarla gündeme gelen MESİAD’ın ve MTSO’nun başkanları için bu akşam büyük önem taşıyor.

 

asutdenizodulgecesi

 

Gündeme birbirleriyle ilgili yaptıkları sert açıklamalarla ve ardından birbirlerine açtıkları davalarla gelen MESİAD Başkanı Mehmet Deniz ve MTSO Başkanı Şerafettin Aşut bu gece bir kez daha karşı karşıya geliyor. Mersin için büyük önem arz eden 2 kurum da aynıo gün, aynı saate ödül gecesi düzenleyerek, bir anlamda iş dünyasını “tarafınızı seçin” mesajı veriyor.

 

Mersin Ticaret ve Sanayi Odası tarafından bu yıl 10’uncusu düzenlenen Mersin Kenti Edebiyat Ödül Töreni 16 Aralık bugün saat 18.00’da MTSO’da konferans salonunda düzenleniyor.

 

MESİAD da bu akşam geleneksel hale getirdiği ve bu yıl 11.sinin düzenleneceği 11.Yılın İş İnsanları Ödül Töreni saat 18.00’da Yenişehir Atatürk Kültür Merkezinde gerçekleştirilecek.

 

Gözler şimdiden ödül törenine çevrildi. Bu akşam ödüllerden çok kimin, hangi STK’nın etkinliğine katılacağı merakla bekleniyor.

 

 

Paylaşın:
Etiketler:
Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

EN SON HABERLER

KÖŞE YAZARLARI
© 2017 Sansasyonel Haber Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle