Hoşgeldiniz  

MTSO BAŞKANI “BASINA” SARILDI

admin | 29 Haziran 2017 | Dünya, Gündem, Son Dakika, Tüm Manşetler, Yerel Haberler A- A+

MTSO Başkanı Şerafettin Aşut’un, yaklaşan genel kurul öncesinde kendisine karşı artan muhalefete karşı medya kesesini açtığı öne sürüldü. Bugün Mersin’de yayınlanan günlük gazetelerin manşetleri de iddiaları doğrular nitelikteydi.

MTSO Başkanı Şerafettin Aşut’a karşı yükselen muhalif sesler artınca, yaklaşan genel kurul öncesinde “durum toparlamak için” Aşut’un taktik geliştirdiği öne sürüldü. Aşut’un medya ile safları sıklaştırdığı ve kamuoyu ile iş dünyası üzerinde algı yaratma konusunda yeni bir yol çizdiği öne sürüldü.

 

Kendisini eleştiren basın kuruluşlarına akreditasyon uygulayan MTSO Başkanı Şerafettin Aşut, daha önce “kendisinin belirlediği” radyo, TV, yazılı basın ve internet siteleri yöneticileriyle yemekli toplantılarda bir araya gelmiş, yeni “abonelik bedelleri ve destek yolları” da masaya yatırılmıştı.

 

Yaklaşan genel kurul öncesinde ortaya atılan medya-MTSO iddiaları bugün yayınlanan günlük gazetelerin manşetlerinin ardından daha yüksek sesle dillendirilmeye başlandı.

 

Mersin’de yayınlanan günlük gazeteler bugünkü sayısında Aşut’un “Ekonomi ve Eğitimde acil OHAL ilan edilmelidir” açıklamasını aynı başlıklarla manşet ve sürmanşetten görmesi dikkat çekti. Aynı editöryalden çıkmış havası yaratılan günlük gazetelerin, MTSO Başkanı’nı genel kurul öncesindeki son düzlükte “parlatma” çalışmaları ileriki günlerde hangi boyutlara ulaşacağı merakla bekleniyor.

Paylaşın:
Etiketler:
Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

EN SON HABERLER

KÖŞE YAZARLARI
© 2017 Sansasyonel Haber Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle