Hoşgeldiniz  

MTSO BAŞKANI AŞUT ADAY DEĞİLİM DEMİŞTİ Dİ’Mİ… YAV HE HE…

admin | 21 Ağustos 2017 | Ekonomi, Genel, Son Dakika, Tüm Manşetler, Yerel Haberler A- A+

Ekim ayında gerçekleştirilecek genel kurulda aday olmayacağını açıklayan MTSO başkanı Şerafettin Aşut, öyle bir açık verdi ki, tüm planları deşifre oldu.

Geçtiğimiz ay gerçekleştirdiği basın toplantısında Ekim ayında gerçekleştirilecek Genel Kurul’da aday olmayacağını açıklayarak şaşkınlık yaratan MTSO başkanı Şerafettin Aşut’un, bu açıklaması iş dünyasınca samimi bulunmamıştı.

 

Öyle ki Aşut’un bu açıklamanın ardından yeni stratejiler geliştirdiği, beklediği ilgiyi de bulamayınca yeniden çalışmalara başladığı iddia edilmişti. Aşut’un komitelerle görüşme yaptığı ve komitelerde yeni isimler belirlediği bile öne sürülmüştü.

 

Bugün Şerafettin Aşut’un kendisine ait sosyal medya hesabından öyle bir paylaşım yapıldı ki, MTSO Başkanının bütün planları deşifre oldu. Aşut, bir araya geldiği 29 No’lu Kırtasiye, Matbaa, Reklam Ajansları ve Basın yayın Hizmetleri Meslek Komitesi’ne bağlı bazı üyelerle görüşmesini paylaşırken, görüştüğü üyeleri Komite temsilcisi olarak yazması iş dünyası gündemine bomba gibi düştü. Halbuki mevcut komitenin temsilcileri Görkem Aksoy, Fatih Kısa, Hacı İbrahim Bilir, Nebahat Demir ile Atilla Barsan’dı. Ancak Aşut komiteye bağlı üyeler, Hasan Söyümez, Yakup Gitmiş ve Ahmet Ongun ile bir araya gelmişti. Özellikle Yakup Söyümez, MTSO kulislerinde 29. No’lu komitede Aşut’un yeni dönemde komite başkan adaylığı için düşündüğü isim olarak konuşuluyordu. Bu iddiaların üzerine Aşut da kendi hesabından Komite temsilcisi olarak Söyümez’i göstermesi skandal olarak yorumlandı.

 

Aşut’un bu açık veren paylaşımına MTSO üyelerinin ne tepki vereceği de merakla bekleniyor!

 

 

 

Paylaşın:
Etiketler:
Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

EN SON HABERLER

KÖŞE YAZARLARI
© 2017 Sansasyonel Haber Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle