Hoşgeldiniz  

MHP’Lİ BAKİ ŞİMŞEK’TEN CHP MAĞDURU İŞÇİYİ YIKAN HABER: “GÜNDEMDE SİZLE İLGİLİ BİR ŞEY YOK!”

admin | 07 Aralık 2020 | Gündem, Siyaset, Son Dakika, Tüm Manşetler, Yerel Haberler A- A+

31 Mart yerel seçimlerinin ardından göreve gelen CHP’li Vahap Seçer, önceki dönemde işe alınan milliyetçi/muhafazakâr işçileri haksız ve hukuksuz bir şekilde kapının önüne koymuştu. Hakları için mücadele eden işçilerin bir gözü de kendilerine sahip çıkılacak düzenlemeler için Ankara’daydı. Cumhur ittifakının MHP’li Milletvekili Baki Şimşek’ten işçilere kötü haber geldi.

Yerel seçimlerin ardından Mersin Büyükşehir yönetimine gelen CHP’li Vahap Seçer, hiçbir işçinin ekmeğiyle oynamayacağını söylemesine rağmen göreve gelir gelmez önceki dönemde işe alınan milliyetçi/muhafazakâr işçileri haksız ve hukuksuz bir şekilde işten çıkarmıştı.

Sayısız mobbing ve sürgüne maruz bırakılan işçiler, hiçbir hak alamadan kapının önüne konmuştu.

CHP mağduru işçiler keyfi işten çıkarmaların sonlanması ve işlerine yeniden kavuşmak için iktidardaki AK Parti ve MHP milletvekillerinden çözüm beklerken, işçilere kötü haber MHP Mersin Milletvekili Baki Şimşek’ten geldi. MHP’li Şimşek, TBMM gündeminde CHP’nin mağdur ettiği binlerce işçi için herhangi bir düzenlemenin gündemde olmadığını söyledi.

MHP’Lİ ŞİMŞEK SUÇU BAKANLARA ATTI!

İşçilerin mağduriyetini Bakanlara anlatmaya çalıştığını ancak dinlemediklerini çaresizce anlatan MHP’li Baki Şimşek, “Ben iki yıldır işçilerin sesi soluğu olmaya çalışıyorum, defalarca bu konuyu TBMM gündemine taşıdım. Bütçe görüşmelerinde bütün bakanlara anlattım sayfamdan görebilirsiniz. Yalnız şu an TBMM Gündeminde bununla ilgili bir düzenleme yok! Bunu da dürüstçe beni arayan her arkadaşıma söyledim, bana inanmıyorsanız diğer Mersin milletvekillerine sorabilirsiniz” dedi.

ŞİMŞEK: “BAŞKA İŞ VARSA BOŞ DURMAYIN, ÇALIŞIN!”

Kendisini arayan vatandaşlara kendilerine iş bulmalarını söylediğini aktaran MHP’li Şimşek, “Yalan konuşmak bana yakışmaz. Olmayan bir şeyi var göstermek, bize yakışmaz. Hatta bugün beni arayan bir arkadaşımız ‘Vekilim başımızın çaresine bakalım mı, başka işe bakayım mı’ dedi. Ben de ‘Başka iş varsa boş durmayın çalışın, yarın ne olacağını bilemiyoruz’ dedim” açıklaması yaptı.

Paylaşın:
Etiketler:
Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

EN SON HABERLER

KÖŞE YAZARLARI
© 2017 Sansasyonel Haber Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle