Hoşgeldiniz  

MHP’DE “KILAVUZ ŞOVA” İL BAŞKANINDAN RET! KATILANLAR DA TALİMAT MI ALDI?

admin | 10 Ağustos 2021 | Dünya, Genel, Gündem, Siyaset, Son Dakika, Tüm Manşetler, Yerel Haberler A- A+

MHP Mersin Milletvekili Olcay Kılavuz’un Yörük Şenliği’nde önceki dönem Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz’ı provoke etme çabası ters tepmiş, kendisi de “yalnız” bir şekilde TBMM’de basın toplantısı düzenleyerek Kocamaz provokasyonunu zirveye taşımıştı. Sosyal medyada devam eden Kocamaz provokasyonuna “Kılavuz vekil” etiketli paylaşımlara öne çıkmak için başlatılan MHP’li Kılavuz’un “şov” girişimine MHP il başkanı başta olmak üzere il yönetiminin katılmaması Kılavuz’un parti içinde istenmediği yorumlarını güçlendirdi.

Sansasyonelhaber.net/ÖZEL HABER – MHP Genel Merkezi’nde 2019 yerel seçimlerinde AK Parti ile ittifaka rağmen Büyükşehir’in alınmaması nedeniyle Mersin’deki aday belirlenme sürecinde etkili olan MHP Mersin Milletvekili Olcay Kılavuz’un hızlı irtifa kaybı sürüyor.

KILAVUZ’UN MERSİN’İ ETKİLEYEN KARARLARI MHP’YE KENTTE DİP YAPTIRDI

Ülkü Ocakları Genel Başkanı olduğu dönemde “MHP Lideri Bahçeli’nin prensi” olarak adlandırılan MHP’li Kılavuz’un, Mersin Milletvekili olduktan sonra kent içi politikalarında “verdirdiği” yanlış kararlar nedeniyle başta Büyükşehir’i kaybetmesiyle başlayan süreç, MHP’nin Mersinliler üzerinde hızla erimesinin de önünü açtı.

KILAVUZ’UN PROVOKASYON GİRİŞİMİNE İLK TEPKİ ŞENLİKTEKİ YÖRÜKLERDEN GELDİ

2014 yerel seçimlerinde MHP’nin eline geçen Mersin Büyükşehir Belediyesi’nin yanlış aday tercihi nedeniyle kaybedilmesinin sorumluluğunu İYİ Parti’ye geçen önceki dönem Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz’a kendisini Genel Merkez düzeyinde aklamak için yıkmaya çalışan Olcay Kılavuz’un Erdemli’de gerçekleştirilen Yörük şenliğinde Burhanettin Kocamaz’a karşı Yörükleri provoke etme girişimi ters tepmişti. Özellikle şenliği gerçekleştiren Yörükler, Kılavuz’a konuşması sırasında bile tepki göstermiş, Kılavuz’un konuşmasını engellemişlerdi.

Bu planıyla başarısız olan Kılavuz’un TBMM’de “yalnız” bir şekilde basın toplantısı düzenleyerek Burhanettin Kocamaz’ı ülkücü tabanda hedef göstermeye çalışmasından sonra MHP içinde yaşananlar, bomba etkisi yarattı.

BAKTI MERSİN’DEN KILAVUZ’A SAHİP ÇIKAN YOK, whatsApp’TAN TEŞKİLATA TALİMAT GELDİ

TBMM’de düzenlediği basın toplantısında açık açık ülkücü tabana önceki dönem Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz’ı hedef göstermeye çalışan MHP’li vekil Olcay Kılavuz’un bu girişimi de Mersin MHP tabanında “beklenildiği kadar” ilgi görmedi. Bunun üzerine harekete geçen Olcay Kılavuz, memleketi Niğde’den bile aday gösterilemediğinin de üstünü kapatmak için “Olcay Kılavuz Türk’ün vekilidir” etiketiyle sosyal medyada çalışma başlatmış, Türkiye genelinde teşkilat ve Ocak mensuplarından Kılavuz’u öne çıkartan paylaşımlar yapılması “istenmişti.”

MHP’li Kılavuz’un bu çağrısının Mersin’de yine yankı bulmaması Kılavuz cephesini salladı. MHP Ocak ve teşkilat üyelerinin whatsApp gruplarından “Kılavuz paylaşımı yapmaları” talimatının ardından sosyal medyadaki ülkücülerin paylaşım yapmak zorunda kaldığı iddiaları MHP camiasında yüksek sesle konuşulmaya başlandı.

SANSASYONEL HABER BİR KEZ DAHA HAKLI ÇIKTI: KILAVUZ-GÖLGELİ KILIÇLARI TAM ÇEKTİ!

Daha önce Sansasyonel Haber’in gündeme getirdiği Olcay Kılavuz-Zeynel Uğur Gölgeli arasında yaşanan kopuş “talimatın” ardından iyice gözler önüne serildi. Kılavuz’un whatsApp talimatına MHP İl Başkanı Gölgeli başta olmak üzere çok sayıda il yöneticisinin uymaması ve Kılavuz’u destekleyen paylaşım yapmaması Sansasyonel Haber’i bir kez daha doğruladı.

Ankara’da İl Başkanı Gölgeli’nin görevden alınması ve yerine Toroslar İlçe Başkanı Hüsnü Doğan’ın atanması için MHP’li Olcay Kılavuz’un yoğun kulis yürüttüğü iddialarını Mersin’de ilk kez gündeme taşıyan Sansasyonel Haber, son yaşananlarla bir kez daha haklı çıktı.

İL BAŞKANI BAŞTA OLMAK ÜZERE İL YÖNETİMİ KILAVUZ’UN ÇAĞRISINA İTİBAR ETMEDİ!

İl yönetimi nezdinde karşılık bulamayan MHP Mersin Milletvekili Olcay Kılavuz’un sadece Genel Merkez düzeyinde değil Mersin’de de kaybettiği irtifayı durdurmak için Kocamaz’ı kendisine hedef seçerek, adeta saldırıya geçmesi de bir kez daha ters tepti.

MHP’DE SAFLAR NETLEŞİYOR! BOMBA İDDİA: GÖLGELİ’YE KARŞI DOĞAN KOZU!

Paylaşın:
Etiketler:
Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

EN SON HABERLER

KÖŞE YAZARLARI
© 2017 Sansasyonel Haber Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle