Hoşgeldiniz  

MHP MERSİN’DE MUHALEFET TEMİZLİĞİ BAŞLADI…

admin | 27 Ekim 2017 | Dünya, Gündem, Siyaset, Son Dakika, Tüm Manşetler, Yerel Haberler A- A+

MHP Mezitli ve Anamur teşkilatlarında toplam 11 kişinin kesin ihraç istemiyle disipline sevk edildiği bildirildi.

MHP Mezitli ve Anamur teşkilatlarında Akşener temizliği başladı. MHP Mezitli İlçe Başkanı Serdar Soydan yaptığı açıklamada partisinin Mezitli Meclis Üyesi Süleyman Köleli’nin ve üye Mehmet Ayan’ın kesin ihraç istemiyle il disiplin kuruluna sevk edildiği bildirildi.

 

Yine MHP Anamur Teşkilatında da Akşener’e destek veren eski İlçe Başkanı Erdal Bulut’un da kesin ihraç istemiyle disipline sevk edildiği açıklandı. Bulut’la beraber A.Rıza Kirbit,Meral Yalçınkaya,Ahmet Doğan,Fatma Küçük,Orhan Tanrıverdi,Ülkay Arslan,Muzaffer Arslan,Doğan Mahmut Ceylan’ın da disipline sevk edildiği kaydedildi.

 

İŞTE DİSİPLİN GEREKÇELERİ:

 

Milliyetçi Hareket Partisi Parti Tüzüğünün, Disiplin Cezalarını Gerektiren Haller Başlıklı 78. Maddesinin, Kesin Çıkarma Cezasını Gerektiren Halleri Belirleyen 4. Bendinin E fıkrası gereğince; “Partinin birlik ve beraberliğini ciddi şekilde bozacak ve Genel Başkan, Genel Sekreter ve bunlardan sonra hiyerarşide bulunan görevlilere ve parti organlarına karşı ağır disiplinsizlik teşkil edecek veya manevi şahsiyetlerini rencide edecek ya da parti faaliyetlerini önemli surette aksatacak, partinin gelişmesine mâni olacak davranışlarda ve faaliyet bulunmak veya başkalarını böyle bir davranış ve faaliyetlere ikna ve teşvik etmek,” hükmü ile birlikte diğer disiplin maddelerini de ihlal ettikleri gerekçesiyle, tüzüğümüzün ilgili maddeleri uyarınca aşağıda isimleri yazılı üyelerin “ Üyelikten Kesin Çıkarılma talepli olarak disiplin takibatı yapılması” isteğiyle il yönetim kuruluna bildirilmesine oy birliği ile karar verilmiştir.

 

Paylaşın:
Etiketler:
Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

EN SON HABERLER

KÖŞE YAZARLARI
© 2017 Sansasyonel Haber Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle