Hoşgeldiniz  

MHP MERSİN’DE İHRAÇ VE DİSİPLİN DEVAM… TOPLAM 11 SEVK, 3 İHRAÇ VAR

admin | 04 Kasım 2017 | Gündem, Siyaset, Son Dakika, Tüm Manşetler, Yerel Haberler A- A+

MHP Mersin ilçe teşkilatlarında İYİ Parti temizliği sürüyor. Anamur ve Akdeniz ilçe teşkilatlarında yeni disipline sevk kararları çıktı.

MHP Mersin İl Teşkilatı bünyesindeki ilçe teşkilatları İYİ Parti’nin kurulmasının ardından üyelerini kesin ihraç istemiyle disipline sevk etmeyi sürdürüyor. Geçtiğimiz hafta aralarında eski ilçe başkanının da bulunduğu 9 kişiyi disipline sevk eden MHP Anamur Teşkilatı bu hafta da 7 kişi için kesin ihraç istemiyle disipline sevk etme kararı aldı. Yapılan açıklamada MHP Anamur İlçe Teşkilatına kayıtlı Adnan Kül, Hikmet Mert, Hüseyin Vatan, Sunay Atalay, Şeref Deniz, Şengül Deniz ve Ayşe Güngör’ün ihracına karar verildiği bildirildi.

 

AKDENİZ’DE 3 ÜYENİN ÜYELİĞİ DÜŞÜRÜLDÜ

 

MHP Akdeniz İlçe’den de bugün disipline sevk ve üyelikten düşürme haberleri geldi. Akdeniz İlçeden yapılan açıklamada, “Aynı görüş ve düşünceleri paylaşan kişiler Siyasi Partiyi oluştururlar. Siyasi Partiye Üye olanlar da Partinin Tüzüğüne göre yükümlülükleri vardır. Aykırı hareket edenlerde Disiplin suçu işlemiş sayılırlar; Bu nedenlerden Parti Tüzüğümüzün 78/4 göre MHP Akdeniz İlçemiz Parti Üyelerimizden 1.M.Kürşat YILMAZ 2.Hamit KUZUCU 3.Şadi SÜZER 4.Hüseyin ÖZ.  “PARTIDEN KESİN IHRAÇ” İstemiyle İl Disiplin Kuruluna sevk edilmişlerdir. Ayrıca 1.Galip YILDIRIM 2.Şebnem ALDIĞ (27.09.2017) 3.Şükran YILMAZ (27.10.2017) Tarihleri itibarı ile MHP Akdeniz Üyeliklerinden düşmüş olmakla beraber Partimizle hiçbir bağları kalmamıştır” ifadeleri kullanıldı.

Paylaşın:
Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

EN SON HABERLER

KÖŞE YAZARLARI
© 2017 Sansasyonel Haber Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle