Hoşgeldiniz  

MHP LİDERİ BAHÇELİ’DEN CHP’Lİ FİKRİ SAĞLAR’A SERT TEPKİ

admin | 04 Ocak 2021 | Dünya, Gündem, Siyaset, Son Dakika, Tüm Manşetler, Yerel Haberler A- A+

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, eski Mersin Milletvekili Fikri Sağlar’ın “Türbanlı hakimin adaletinden kuşkum var” sözlerine sert tepki göstererek “Türbanı irticai faaliyetlerin üniforması gören, türbanlı bir hakimin adaletinden kuşku duyan zatın ve onun gibi düşünen zevatın ne demokrasiyle, ne inançlara saygıyla, ne de insanlık onuruna bağlılıkla ilgileri vardır. Bu dil ayıplı ve sakıncalı bir dildir” dedi.

MHP genel Başkanı Devlet Bahçeli, CHP eski Mersin Milletvekili Fikri Sağlar’ın “türbanlı hakim” sözlerine sert yanıt verdi.

MHP lideri Bahçeli, Twitter’daki hesabından yaptığı açıklamada,

“Başörtüsü veya türban üzerinden yeni bir kutuplaşma sayfası açmayı planlayanların yeniden sahnede olduğunu vurgulayan Bahçeli, “Türbanı irticai faaliyetlerin üniforması gören, türbanlı bir hakimin adaletinden kuşku duyan zatın ve onun gibi düşünen zevatın ne demokrasiyle, ne inançlara saygıyla, ne de insanlık onuruna bağlılıkla ilgileri vardır. Bu dil ayıplı ve sakıncalı bir dildir. Millete rağmen siyaset yapmayı amaç görenler, milli ve manevi emanetlerle kıyasıya hesaplaşmayı hedefleyenler Türkiye’nin sırtındaki habis kamburdur. Hala başörtüsüne husumet duyanların insan ve inanç haklarına faşizmin ve totalitarizmin prizmasından baktıkları çok açıktır. Ayrıca PKK ağzıyla konuşup siyasete kayyum atanmasını eleştiren zavallıların mesaj verdikleri merkezler, denetimine girdikleri melanet çevreler terörizmin ve Türk düşmanlığının ana kaynağıdır. Bölücü terör örgütünün amigoluğuna heveslenenlerin deva iddiası boşuna bir emektir” dedi.

Paylaşın:
Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

EN SON HABERLER

KÖŞE YAZARLARI
© 2017 Sansasyonel Haber Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle