Hoşgeldiniz  

MHP KULİSLERİNDE ŞOK İDDİA…

admin | 06 Temmuz 2017 | Dünya, Gündem, Siyaset, Son Dakika, Tüm Manşetler, Yerel Haberler A- A+

MHP Mersin İl Başkanı Atsız Afşin Yılmaz’ın Genel Merkez tarafından görevden alınmasının yankıları sürerken, ortaya atılan şok bir iddia Mersin siyaset gündemine bomba gibi düştü.

30 Ocak tarihinde MHP genel Merkezi’nde Genel Başkan Devlet Bahçeli tarafından ani bir kararla il başkanlığına getirilen Atsız Afşin Yılmaz, yine ani bir kararla görevden alındı.

 

Bugün akşam saatlerinde görevden alınma kararı Teşkilatlardan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Şefkat Çetin tarafından İl Başkanı Atsız Afşin Yılmaz’a iletildi.

 

İl Başkanı Atsız Afşin Yılmaz’ın göreve getirildiğinde Toroslar Belediye Başkanı Hamit Tuna’nın büyük etkisi olduğu iddia edilmişti. Hatta Yılmaz’ın atadığı il yönetimindeki çok sayıda ismin Tuna’ya yakın isimlerden oluşması bu iddiayı daha da kuvvetlendirmişti.

 

Mersin il yönetimi atandıktan sonra kurulan yönetimin Genel Merkez tarafından çok da hoş karşılanmadığı öne sürülmüştü. Çetin’in Mersin il yönetimini takibe aldığı, yapılan çalışmaları da değerlendirdikten sonra il başkanı ve yönetiminin istifasını istediği MHP’ye yakın kaynaklarca iddia edilirken, bu görevden alma operasyonunun Hamit Tuna’ya da vurulan darbe olarak yorumlanıyor.

Paylaşın:
Etiketler:
Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

EN SON HABERLER

KÖŞE YAZARLARI
© 2017 Sansasyonel Haber Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle