Hoşgeldiniz  

“MHP İL BAŞKANLIĞINI İSTEDİ, BİZ CİDDİYE ALMAYINCA DA…”

admin | 15 Haziran 2017 | Dünya, Gündem, Son Dakika, Tüm Manşetler, Yerel Haberler A- A+

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz, yaptığı yazılı açıklamayla Büyükşehir Belediyesi’ne gerçekleştirilen operasyonu bir kez daha kumpas olarak nitelendirirken, Mahkeme’de kumpasın içinde yer aldığını iddia ettiği “kişi” hakkında iddialarını somut örneklerle kamuoyuna aktardı.

15 Temmuz darbe girişiminin ardından Mersin Büyükşehir Belediyesi’ne de gerçekleştirilen FETÖ operasyonunun artçıları, Mahkeme sürecinde daha da şiddetlendi. Genel Sekreter, Başkan Yardımcısı ve çok sayıda daire başkanının yargılandığı davanın son oturumunda tanık olarak dinlenen Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz, operasyonu kumpas olarak nitelendirmiş ve bu kumpasın içerisinde Emniyet’in ve basının içinden bazı isimleri vererek, ifadesini güçlendirmişti.

 

Kendisine ait sosyal medya hesabı üzerinden bu kumpasın içinde yer aldığını iddia ettiği bir kişi hakkında yeni iddialar ortaya atan Burhanettin Kocamaz, “Bugün sizlere 30 Mart 2014 öncesi yaşadığım bir olayı sizlerle paylaşmak istiyorum. Çamlıbel Seçim bürosunda çalışmalar, gelen vatandaşlarımızla da görüşmeler yapıyoruz dönemde kendisini sadece geçmişteki şovlarıyla tanıdığım birisinin benimle görüşmek istediğini bildirdiler. Ben de buyursun dedim” diyerek yaşanan bir olayı anlattı.

 

Kocamaz, “Malum şahıs biraz sonra geldi ve bana o dönemde boşalan MHP İl Başkanlığı’na talip olduğunu, aslında çok yoğun olmasına rağmen bunu şahsım, Mersin ve MHP için istediğini, kendisinin 500.000’den fazla Üyesi olan bir sivil toplum örgütünün başı olduğunu, ağırlıklı olarak Ankara ve İstanbul’da bulunduğunu, yurt dışı benzer örgütlerle bağlantısı olduğunu, bu görüşmeden sonra acil olarak İsviçre’deki toplantıya gideceğini anlatıyordu. Bu arada benimde kendisini şayet istersem İL Başkanı yaptıracak güçte olduğumu söylüyor ve ısrarla kendisini Sayın Genel Başkanımız Dr. Devlet Bahçeli ile tanıştırmamı istiyordu. Ben bu yaratığı sakince dinledikten sonra MHP’nin köklü bir mazisi ve önemli bir misyonu olduğunu, Türkiye’de en fazla emek çekilen parti olduğunu, geçmişte bedeller ödediğini, şehitler verdiğini belirttikten sonra MHP’nin, yoldan geçen birisinin daha selam vermek için kapıdan girdiği anda İl Başkanı yapılacak kadar ucuz bir parti olmadığını söyleyerek gönderdim” dedi.

 

Bahse konu şahsı “şantajcı olarak nitelendiren Kocamaz açıklamalarını şöyle sürdürdü: “Biz seçimi kazandık. Ancak bu Zübük tipli yaratık bu sefer kendi sosyal medya hesabından Belediyemize salvolara başladı. Anladığım kadarıyla amacı benimle görüşmek ve bir şeyler tırtıklamaktı! Şantajlar bir müddet devam etti. Bu yaratık(!) kendisini meteor yani göktaşı zannederek oluşturduğu fitne ekibiyle iftiralar sallıyordu. Aynı şahıs Belediye içerisinden bazıları ve o dönemde teşkilatla ilişiği kesilmiş birileri ile görüştüğünü, kendisine belediyeden sürekli bilgi akışı olduğunu, bazı yanlışlar tespit ettiğini, polis istihbaratla irtibatı olduğunu belirtiyordu. Bu arada bazı arkadaşlarımıza ulaşarak kendisiyle görüşmediğim ve ciddiye almadığım takdirde bunları yazacağını ifade ediyordu. Nitekim yazdı da. Yazdığı bu yazılardan dolayı Mersin Adliyesinden 18 ay hapis cezası da aldı. Bu arada bazı arkadaşların ısrarı ve ricasıyla bu şahısla Tesislere geldi ve görüştük. Zübük aynı martavallarına devam ediyor, bu martavalların arasında da bizden taleplerini tekrarlayıp duruyordu. Kendisinin ve eşinin emekli maaşından başka bir gelirinin olmadığını, benim kendisini kollarımın arasına alarak bir evladım olarak görmemi talep ediyor ve bu isteğini defalarca yineliyor ve yoksa ……… diyordu. Onun bilmediği bir şey vardı. O da Burhanettin Kocamaz şantajlara boyun eğmezdi.”

 

Bahsedilen şahsa kendi tabiriyle yüz vermediği için özellikle sosyal medya üzerinden saldırıların arttığına dikkat çeken Kocamaz, daha sonra belediyeden nemalanamayanlarla birlikte olunarak saldıran çevrenin genişlediğini kaydetti. Kocamaz, “Neticede biz bu zübüğe yüz vermediğimiz için sosyal medya hesabından Bize saldırmaya başladı. Kendi ifadesiyle Belediye içerisinden, teşkilatın eski yöneticilerinden ve polisten aldığı bilgileri kamuoyuyla paylaşıyordu ve daha sonra bunlara takılan aynı anlayıştaki karaktersizler yıllardır belediyeyi sömüren bir kaç kişi ile Bremen mızıkacılarının Mersin korosunu oluşturdular. En sonunda yaşananları yeniden anlatmaya gerek dahi duymuyorum. Bu güne kadarki kumpas ve oyunlardan tam anlamıyla istedikleri neticeyi alamayanlar hala bu aşağılık oyunlarına devam ediyorlar” ifadelerini kullandı.

 

Kocamaz açıklamalarını şöyle tamamladı: “Kuru gürültüye de pabuç bırakmayız. Yine herkes bilmeli ki haksız kazançlarını ellerinden alarak kamu yararına kullandığımız bu zat-ı muhteremler biz yönetimde olduğumuz sürece kebapçı kedisi gibi kapıda bekleseler de avuçlarını yalayacaklardır. Her zaman söylüyoruz; Doğru duvar yıkılmaz! Sen doğru ol, eğri belasını bulur! Gerçeğin bir güzel huyu vardır, er ya da geç mutlaka ortaya çıkar! Önemli olan boş kubbede hoş bir sada bırakabilmek.”

 

Paylaşın:
Etiketler:
Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

EN SON HABERLER

KÖŞE YAZARLARI
© 2017 Sansasyonel Haber Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle