Hoşgeldiniz  

MHP İL BAŞKANI ATSIZ AFŞİN YILMAZ PARTİLİLERLE BULUŞTU

admin | 02 Şubat 2017 | Gündem, Siyaset, Son Dakika, Tüm Manşetler, Yerel Haberler A- A+

MHP’nin yeni il başkanı Atsız Afşin Yılmaz partililerle ve basınla buluştu. Yeni il yönetimi de partililere tanıtıldı.

atsızyılmazilkaçıklama

Geçtiğimiz hafta sonu MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin talimatıyla ani bir şekilde görevden alınan İl yönetiminin yerine atanan Atsız Afşin Yılmaz, partililerle ilk kez il başkanı sıfatıyla buluştu. MHP İl binasında gerçekleşen toplantıya partililerin yanı sıra Toroslar Belediye Başkanı Hamit Tune, Erdemli Belediye Başkanı Mükerrem Tollu ve ilçe başkanları da katıldı.

 

YEDEKMHP1

 

Toplantıda konuşan İl Başkanı Atsız Afşin Yılmaz, ilk olarak selefi Sebahattin Kılıç’a çalışmalarından dolayı teşekkür etti.

 

Genel Başkan Devlet Bahçeli’nin ortaya koyduğu ilkeli, milli menfaatleri ön planda tutan sorumlu siyaseti ana ilke olarak benimsediklerini kaydeden Yılmaz, “Bizim yönetimimizde karşılıklı güven ve sorumluluk duygusunu esas alan, her türlü başarısızlıkta ise hesap veren bir yapı olacaktır. Bizim yönetimimizde ulaşılması güç İl Başkanlığı algısını yıkmak ve Mersin’de MHP’yi yeniden coşkulu ve heyecan dolu, iktidar hedefli birinci parti haline getirmek olacaktır. Üzerine basa basa söylüyorum;  hiç kimsenin kişisel çıkar ve ikbalinin bir parçası olmayacağız, sadece ve sadece davamıza ve milletimize hizmet edeceğiz. Bizim yönetimimizde dargınlıkları, küskünlükleri, çekişmeleri bir tarafa bırakacağız, fitneye karşı duracağız.  Kötü sözleri hiç dinlemeden muhatabına iade edeceğiz. Bizim hedefimiz, Mersin’i kazanmakla beraber, insanımızı kazanmak, gönülleri kazanmak, hizmet üretmek, iş üretmek, değer üretmek olacaktır” dedi.

Paylaşın:
Etiketler:
Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

EN SON HABERLER

KÖŞE YAZARLARI
© 2017 Sansasyonel Haber Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle