Hoşgeldiniz  

MESKİ’Yİ ÖZELLEŞTİRİRSEN OLACAĞI BU OLUR: KUSKAN’DA 4 GÜNDÜR ARIZANIN KAYNAĞI ARANIYOR!

admin | 28 Haziran 2021 | Gündem, Son Dakika, Tüm Manşetler, Yerel Haberler A- A+

Gülnar ve Mut’ta ilk özelleştirme uygulaması gerçekleştiren CHP’li MESKİ yönetimi Kuskan’da adeta çuvalladı. Bölgeye hakim olmayan firma ve personelle çalışan MESKİ, Kuskan’da 4 gündür arızanın kaynağını bulamadığı için su veremiyor.

Mersin ve ilçelerinde sıcak havaların etkisini göstermesiyle su kullanımı da artmaya başladı. Gülnar’a bağlı Kuskan Mahallesi’nde ise bugün susuzluğun 4. Gününe girildi.

Gülnar ve Mut için asil iş kolunu özelleştiren MESKİ, bu bölgeler için tüm işleri yüklenici firmaya devretmişti. Bölgede çalışan personelini dağıtan MESKİ, yüklenici firmanın personeliyle arıza giderimi yapmaya başlamıştı.

KUSKAN’DA 4 GÜNDÜR SU YOK!

Kuskan Mahallesi ise 4 gündür suların kesik olması nedeniyle büyük sıkıntı yaşıyor. 4 gündür bölgede arızayı gidermek için bulunan firmanın henüz arızanın kaynağını bulamaması iddiası ise şok yarattı. Ilısu’dan gelen ana hattaki patlağı bulamayan MESKİ’nin ise sorunu kaç günde çözeceği endişeyle bekleniyor.

SU VERİLSE BİLE 2 GÜN DAHA SU GELMEYECEK!

Bölgedeki arızanın tespitinin henüz yapılamadığı öne sürülürken, bir şok haber daha Kuskan’da moralleri bozdu. İçmesuyu ana isale hattının ve mahalle içerisindeki şebekenin tamamen boşalmış olması sebebiyle, su verildikten en az 2 gün sora mahalleye su ulaşacağı kaydedildi.

BÖLGEYİ BİLEN PERSONEL SÜRÜLDÜ!

Özelleştirme nedeniyle bölgeye hakim personel diğer ilçelere kaydırılmıştı. Bölgeyi iyi bilen personelin yokluğu nedeniyle henüz arızanın kaynağını bile bulamayan yetkililerin, sorunu nasıl çözeceği de merakla beklenmeye başlandı.

Paylaşın:
Etiketler:
Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

EN SON HABERLER

KÖŞE YAZARLARI
© 2017 Sansasyonel Haber Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle