Hoşgeldiniz  

MESKİ YALANLAMIŞTI, SANSASYONEL YİNE DOĞRULANDI… HEM DE GENEL KURUL’DA

admin | 17 Kasım 2020 | Ekonomi, Genel, Gündem, Siyaset, Son Dakika, Tüm Manşetler, Yerel Haberler A- A+

İlk olarak Sansasyonel Haber’in kamuoyuna duyurduğu MESKİ Gülnar özelleştirmesi, yetkililer tarafından geçtiğimiz yılki Genel Kurul’da yaanlanmıştı. Son MESKİ Genel Kurulu’nda ise CHP’li Vahap Seçer’in yasalara aykırı bir biçimde yetkilendirdiği Gülnar Sorumlusundan özelleştirme itirafı geldi.

Sansasyonel Haber’in ilk olarak gündeme getirdiği Mut ve Gülnar İçme suyu bakım ve onarım ihalesi adı altında yapılan işi kazanan firmaya 2 ilçedeki tüm MESKİ faaliyetlerini devrettiği iddia edilmişti. MESKİ’nin asıl işinin yasalara aykırı şekilde devredildiği Gülnar’daki özelleştirme MESKİ tarafından Genel Kurulda yalanlanmıştı.

MESKİ SANSASYONEL’İ GENEL KURUL’DA YALANLAMIŞTI: “YOK ÖYLE BİR ŞEY!”

Dönemin MESKİ Genel Müdürü Alaeddin Alkaç, Sansasyonel Haber’in iddialarının kendisine sorulması üzerine, “Buradaki bakım, onarım ve imalat işi. Kesinlikle özelleştirme ihalesi değildir” diyerek Genel Kurul üyelerini bilgilendirmişti. MESKİ yetkilileri bununla da yetinmemiş, kendilerine yakın gazetecilere “el atından” açıklama vererek, Sansasyonel’i kamuoyu önünde itibarsızlaştırmaya çalışmıştı.  

SEÇER’İN ATADIĞI SORUMLUDAN İTİRAF: “ÖZELLEŞTİRME ÇOK İYİ OLDU!”

Bu bilgilendirmenin de yalan olduğu CHP’li Vahap Seçer’in yasalara aykırı bir şekide atadığı Gülnar Koordinatörü Ahmet Gökulu tarafından yalanlandı.

Yalanlamanın yalan olduğu da MESKİ’nin son genel kurulunda ortaya çıktı. CHP’li Vahap Seçer’in yasalara aykırı bir şekilde görevlendirme yaptığı sözde Büyükşehir Sorumlusu Ahmet Gökulu, Gülnar’da yapılan özelleştirmeyi hem itiraf etti hem de Vahap Seçer’e teşekkür etti.

MESKİ’nin son Genel Kurulu’nda söz alan Ahmet Gökulu, “MESKİ olarak ilçemizde yaptığınız çalışmalar için çok teşekkür ederim. Bu özelleştirmenin ilk ayağının Gülnar’dan başlaması bizleri mutlu etti. Bu özelleştirme beni kend adıma çok memnun etti” diyerek, özelleştirme yapıldığını kabul etti.

GÖZLER CUMHUR’DA: “BU ÖZELLEŞTİRMEYE NE DİYECEK?”

Gülnar’daki özelleştirmenin ilk olduğunu ve bunun diğer ilçelere de uygulanacağını da itiraf eden Gökulu’nun açıklamasının ardından, Cumhur ittifakı meclis üyelerinin Seçer’in bu yasal olmayan uygulamasına karşı ne diyeceği de merakla beklenmeye başladı.

Paylaşın:
Etiketler:
Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

EN SON HABERLER

KÖŞE YAZARLARI
© 2017 Sansasyonel Haber Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle