Hoşgeldiniz  

MESKİ HALA TAHSİLAT PEŞİNDE… PERSONEL GELMEZSE WHATSAPP’TAN ÇEK GÖNDER, FATURANI KESELİM!

admin | 25 Mart 2020 | Dünya, Gündem, Siyaset, Son Dakika, Tüm Manşetler, Yerel Haberler A- A+

Vatandaş koronovirüs nedeniyle can derdine düşmüşken, dükkanların çoğu kapanmış açık olan esnaf sinek avlarken, ödemelerin yapılmaması nedeniyle su kesintisi yapmayacağını duyuran MESKİ’nin “whatsApp’tan çekin biz faturanızı keselim” duyurusu tepki çekti.

MESKİ’den yapılan duyuru vatandaşların tepkisine neden oldu. Ödemelerin yapılmaması durumunda MESKİ’nin herhangi bir kesintiye koronavirüs salgını nedeniyle gitmeyeceğini açıklayan CHP’li Vahap Seçer’in sözleri bir kez daha güven sorunu yaşattı.

Seçimlerden önce işçi çıkarmayacağını açıklayan CHP’li Seçer’in, göreve gelir gelmez işçilerin hakkını gasp ederek kapının önüne koyması toplumda verdiği sözlerini tartışmalı hale getirmişti.

Borcu 300 TL’yi aşan abonelerin sularının daha önceden kesildiğini ancak Koronavirüs salgını nedeniyle bu kesintilerin artık yapılmayacağını açıklayan CHP’li Vahap Seçer’in bu sözü de MESKi’den yapılan bir duyuruyla endişe yarattı.

MESKİ’DEN ŞOK BİLGİLENDİRME: “WHATSAPP’TAN ÇEK GÖNDER, FATURANI KESELİM”

MESKi’nin korona salgını nedeniyle can derdindeki vatandaşa “Okuma görevlilerimiz tarafından abonelerimizin sayaçlarında herhangi bir nedenle okuma işlemi yapılmaması durumunda, sayaçların fotoğraflarının, evlerinden çıkmadan mesajlaşma platformu Whatsapp üzerinden gönderilmesiyle faturalandırma yapılabilecektir. Çeşitli sebeplerden su sayaçları okunamayan abonelerin, sayaçlarının gösterge kısmının fotoğrafını, abone numarasını ve diğer abone işlemlerini  ‘0537 715 3 527’ numaralı telefona gönderdikleri takdirde, Sayaç Okuma Servisimiz tarafından faturalandırma yapılırken Genel Müdürlüğümüze gelmeden işlemleri sonuçlandırılacaktır” mesajı yollaması tepki çekti.

VATANDAŞ TEPKİLİ: “YARIN BİR DE KESMEYE KALKARSA VALLAHİ ŞAŞIRMAM!”

CHP’li Seçer’in hala faturalandırma derdinde olduğunu dile getiren vatandaşlar, “Biz ne dertteyiz, Seçer ne dertte. Evden çıkamıyoruz, canımızın derdindeyiz. Zaten 10-15 gündür iş yok, gelir yok, para yok. Dükkanlarımız kapalı, akşam ne alabileceğiz de pişireceğiz derdindeyiz. Hala Vahap Seçer fatura çıkartma derdinde. Yarın 3 faturanız olmuş, kesiyoruz derse hiç şaşırmayız” diyerek tepkilerini dile getirdi.

Paylaşın:
Etiketler:
Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

EN SON HABERLER

KÖŞE YAZARLARI
© 2017 Sansasyonel Haber Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle