Hoşgeldiniz  

MESİAD BAŞKANI DENİZ: “ONLARA ERTELEME FAYDA VERMEZ. BU ÜLKE SAHİPLİDİR”

admin | 25 Eylül 2017 | Ekonomi, Gündem, Son Dakika, Tüm Manşetler, Yerel Haberler A- A+

MTSO seçimlerinin 6 ay daha ertelenmesinin ardından ilk görüş MESİAD’dan geldi. MESİAD Başkanı Mehmet Deniz, yine sert bir açıklamayla mevcut MTSO içindeki yapıları eleştirdi.

TOBB’a bağlı tüm odaların seçimlerinin 2018 Nisan ayına kadar Bakanlar Kurulu kararıyla ertelenmesinin ardından hızlı kulislerin yapıldığı MTSO’da “Şimdi ne olacak?” soruları yüksek sesle sorulmaya başlandı.

 

Seçimlerin ertelenmesine ilişkin olarak iş dünyasından ilk değerlendirme Mersin Sanayici ve İş Adamları Derneği’nden geldi. MESİAD Başkanı Mehmet Deniz, yine sert sözlerle MTSO içindeki yapılara yüklendi.

 

Mersin’de statükocu bir zümrenin mevcudiyetinden bahseden Deniz, “Bu zümre birbirleriyle dışarda kavgalı gibi bir görüntü vererek, içerde dayanışma ile toplumu, siyaseti, kamu bürokrasisini ve STK’ları kontrol ediyor. Bu zümre her köşe başında konuşlu, her türlü toplum mühendisliğine bulaşarak olası tehlikeleri örgütlüce bertaraf ediyor. Her türlü il yatırımı kendilerince yönetiyorlar. Bu şehirde ben dahil yönetemedikleri ve kandıramadıkları her kesimden kimse kalmadı. Yönettikleri kamu sermayesi yetmiyormuş gibi, toprağı, sanayiyi, ticareti, lojistiği, turizmi, kıyı kesimini de yağmalayanlar onlar” dedi.

 

Deniz açıklamalarını şöyle sürdürdü: “FETÖ korkusunu da atlatmış görünüyorlar. İşte bu yüzden MTSO seçimleri önemli. Onlara erteleme fayda vermez. Bu ülke sahiplidir.”

Paylaşın:
Etiketler:
Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

EN SON HABERLER

KÖŞE YAZARLARI
© 2017 Sansasyonel Haber Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle