Hoşgeldiniz  

“MESAJLI” HDP OPERASYONU

admin | 12 Aralık 2016 | Gündem, Siyaset, Son Dakika, Tüm Manşetler, Yerel Haberler A- A+

Ankara, İstanbul, Mersin, Adana, Hakkari ve Şanlıurfa’da başlatılan HDP operasyonlarında çekilen bir fotoğraf, günün fotosu oldu.

hdpilbinasimesaj

5 ilde sabaha saatlerinde başlatılan HDP operasyonlarında gözaltılar sürüyor. HDP’nin belediye başkanları, il ve ilçe yöneticilerine başlatılan gözaltılar da sayının 130’u geçtiği, adreslerinde bulunamayan birçok ismin de arandığı öğrenildi.

 

HDP İstanbul İl Binasının polisler tarafından aranmasının ardından çekilen fotoğraflar sosyal medyada paylaşıldı. Fotoğraflarda HDP İl Binasının duvarına “Geldik Yoktunuz” yazılarak, altına da ay yıldız çizildiği görülüyor.

 

MERSİN’DE TÜRK VE MUTLU ARANIYOR

 

HDP operasyonları Mersin’de de geniş kapsamlı yürütülüyor. Operasyon kapsamında haklarında gözaltı kararı bulunan merkez Akdeniz İlçesi’nin HDP’li Belediye Eş Başkanları M.Fazıl Türk ile Yüksel Mutlu evlerinde bulunamadı. Yurt dışında olduğu saptanan Mutlu ile evinde bulunmayan Türk hakkında arama kararı çıkarıldı. Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ve Özel Harekat Şube Müdürlüğü’nün de geniş önlemler aldığı eş zamanlı operasyonda, aralarında HDP İl Başkanı Sadun Doğan’ın da bulunduğu 50 kişi gözaltına alındı. Gözaltına alınan zanlıların sorgulamaları sürüyor.

Paylaşın:
Etiketler:
Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

EN SON HABERLER

KÖŞE YAZARLARI
© 2017 Sansasyonel Haber Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle