Hoşgeldiniz  

MESAJ GİDECEĞİ YERE GİTTİ… KOCAMAZ STARTI TOROSLAR’DAN VERDİ…

admin | 09 Kasım 2018 | Gündem, Siyaset, Son Dakika, Tüm Manşetler, Yerel Haberler A- A+

Partisi tarafından aday gösterilmemesinin ardından siyasete devam kararı alan Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz, bugün Toroslar’da Kuvayi Milliye Katlı kavşağının temel atma programı gerçekleştirdi. Temel atma töreni miting havasında geçti.

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz 31 Mart’ta gerçekleştirilecek seçimlerde resmen sahaya indi. Kocamaz’ın seçim arenasına da muhteşem bir gövde gösterisiyle Hamit Tuna’nın belediye Başkanlığını yaptığı Toroslar’da yapması dikkat çekti.

 

Toroslar’da Kuvayı Milliye Katlı Kavşağı, Güneş Paneli ve Fidan Dağıtımı programı kapsamında vatandaşlara hitap eden BurhanettinKocamaz’ın konuşması sık sık sloganlarla kesildi. Yoğun kalabalığın gözlendiği programda Burhanettin Kocamaz, “Karşımda sizlerin bu desteğini görünce görevde çektiğimiz zahmetin, verdiğimiz mücadelenin geldiğimiz şu noktada 31 Mart’ta da inkıtaya uğramadan devam edeceğini anladım” dedi.

 

Kocamaz, “Biz hizmet ettikçe bu hizmetleri engellemeye çalışan kişi ve kurumlarla karşılaştık. Bu sorunları çözmek için gecemizi gündüzümüze kattık. Mersin’in her bölgesi hizmete açtı. Bu eksiklikleri gidermek için hazırladığımız projelerin tamamlanmasını önümüzdeki dönemde sağlamak boynumuzun borcu olacak” diye konuştu.

 

Kocamaz açıklamasını şöyle sürdürdü: “1994 yılında tüm Tarsuslu hemşerilerimin yola çıkardığı, 1999-2004-2009’da vitesi büyüttüğü 2014’te de aracı büyütüp yenileyen bütün hemşerilerimi teşekkür ediyorum!”

Paylaşın:
Etiketler:
Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

EN SON HABERLER

KÖŞE YAZARLARI
© 2017 Sansasyonel Haber Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle