Hoşgeldiniz  

MERSiN’İN SON MÜFİDE İLHAN’I SAHAYA İNDİ!

admin | 04 Mart 2019 | Dünya, Gündem, Siyaset, Son Dakika, Tüm Manşetler, Yerel Haberler A- A+

Akla hayale gelmeyecek bir kumpasla Mart yerel seçimlerine girmesi engellenen Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz ve İYİ Parti, Demokrat Parti Mersin Adayı Ayfer Yılmaz’ı destekleme kararı almıştı. Demokrat Parti Genel Başkanı Gültekin Uysal, İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz Mersin’de Ayfer Yılmaz için resmen sahaya indi.

Mersin’de yaşanan Burhanettin Kocamaz krizinin ardından Demokrat Parti’nin adayı Ayfer Yılmaz’ı destekleme kararı alan İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Demokrat Parti ile Mersin’de yapacakları ittifak kapsamında aday tanıtım toplantısına katıldı. Vatandaşın yoğun katılım gösterdiği tanıtım toplantısında Akşener, büyük bir coşku ve davullarla karşılandı.

2 GENEL BAŞKAN DA MERSİN’E BİRLİKTE GELDİ

Mersin’e Demokrat Parti Genel Başkanı Gültekin Uysal ile birlikte gelen Meral Akşener’e Burhanettin Kocamaz ve Ayfer Yılmaz da eşlik etti. İYİ Parti ve Demokrat Parti’nin yerel seçimlerdeki ortak sloganı “Mersin Kırat’la İYİ Olacak!”olarak açıklandı. Seçim için hazırlanan afişlerde, bir tarafta Genel Başkanlar Meral Akşener ve Gültekin Uysal, diğer tarafta da Burhanettin Kocamaz ve Ayfer Yılmaz’ın fotoğrafları aynı karede kullanıldı.

“DEMOKRASİYE SAHİP ÇIKTIĞINIZ İÇİN HEPİNİZE TEŞEKKÜR EDİYORUM!”

Organizasyon başlamadan önce bir dakikalık saygı duruşu yapıldı. Saygı duruşunun ardından salondakiler hep bir ağızdan İstiklal Marşı okudu. Açılış konuşmasını yapan Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz, “Mersin halkına demokrasiye sahip çıktığı için teşekkürlerimi sunuyorum. Demokrasi dışı olaylarla maalesef önce içimizden, sırtımızdan vurulduk. Daha sonra da seçim kurullarının aldığı garabet kararlarla halkımızla olan gönül bağımızı koparmak Mersin’in önünü tıkamak istediler” ifadelerini kullandı. “Bu kentin insanına bundan sonra da Sayın Ayfer Yılmaz ile birlikte hizmet etmeye devam edeceğiz” diyen Kocamaz, “Ben bütün arkadaşlarımızı kalan 28 günlük süre içinde gece gündüz demeden çalışmaya herkese ulaşmaya davet ediyorum” şeklinde konuştu.

“BU KENTİN GÖREV YAPAN 2. KADIN BAŞKANI OLACAĞIM!”

Kocamaz’ın ardından sahneye gelen Büyükşehir Belediyesi Başkan Adayı Ayfer Yılmaz, “Demokrasi bayrağımızın ayağa kalkması gerekiyordu. Sevgili başkanımız hizmetler kervanına devam edecek biz de onun destekçisi olacağız. Bir Cumhuriyet kadını olarak, bu bayrağı yerde bırakmak bize düşmezdi. Başkanımızın bıraktığı eserleri devam ettirip üzerine yenilerini koyarak tekrardan demokrasi bayrağını o direğe çekmeye var mısınız? Türkiye’nin ilk kadın belediye başkanı Müfide İlhan’dan sonra bu kentte belediye başkanlığı yapacak ikinci kadın başkan olacağım” dedi.

Paylaşın:
Etiketler:
Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

EN SON HABERLER

KÖŞE YAZARLARI
© 2017 Sansasyonel Haber Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle