Hoşgeldiniz  

MERSİN’İN “KUBİ”Sİ ŞEHİTOĞLU, ÖNCE FETÖ’YÜ ÖVDÜĞÜ MANŞETLERİ SİLDİ, ARDINDAN CHP’DE SOLUĞU ALDI

admin | 16 Eylül 2017 | Dünya, Genel, Siyaset, Son Dakika, Tüm Manşetler, Yerel Haberler A- A+

Eski Dev-Yol’cu olmakla övünen, ANAP, DSP ve MHP turu attıktan sonra CHP’de soluğu alan MGC “Onursal” Başkanı Vahap Şehitoğlu’nun 29 Eylül’de mahkeme huzuruna çıkacağı Büyükşehir FETÖ davası öncesinde FETÖ’yü övdüğü manşetleri sahibi olduğu haber sitesinden kaldırması manidar karşılandı.

15 Temmuz 2016’daki hain darbe girişimine kalkışan terör örgütü FETÖ ile CHP ilişkisi iddiaları her geçen gün daha da şiddetleniyor. Genel Başkan Kılıçdaroğlu’nun danışmanları, CHP’li Milletvekili Enis Berberoğlu’nun tutuklanması ve son olarak da CHP Lideri’nin avukatının FETÖ’den gözaltına alınmasıyla ilerleyen süreçte, özellikle 17-25 Aralık sonrası FETÖ’yü övgüyle haber yapan Mersin Gazeteciler Cemiyeti Onursal Başkanı Vahap Şehitoğlu’nun da CHP saflarına “törenle” katılması farklı yorumlara neden oldu.

 

ANAP’LI MERZECİ’NİN “GÖNÜLLÜ FEDAİSİYDİ, OTOPARKI KAPTI

 

Siyasi hayatı hep başarısız girişimlerle sonuçlanan Şehitoğlu’nun şimdi de CHP kapılarını zorlaması zikzaklı siyasi hayatını gündeme getirdi. Eski Dev-Yol’cu olmakla övünen Şehitoğlu, ilk olarak ANAP saflarında kendine yer aradı. Kendisini dönemin ANAP’lı belediye başkanı Okan Merzeci’nin “gönüllü fedaisi” ilan eden Vahap Şehitoğlu, o dönemde Merzeci’nin yakın koruması havaları dolaşmış, işgal ile  otopark işletmecisi olmuştu.

 

DSP’DEN ADAY ADAYI OLDU

 

Daire Başkanlığı makamını da işgal ederken siyasette de yer arayışını sürdüren Şehitoğlu, ANAP’ın ardından rotayı DSP’ye çevirdi. DSP’den Milletvekili adayı adayı olan Vahap Şehitoğlu, Rahşan Ecevit’ten çizik yiyince kürkçü dükkanına döndü ve ANAP’la yeniden kol kola girdi. ANAP sevdası daire başkanlığı ve işgalci otopark işletmeciliğine dayanan Şehitoğlu’nun siyasi ilgisini hemen her değişen başkanlarla başkanın partisinden olmaya dayandırması da dikkatlerden kaçmıyor.

 

MHP’Lİ KOCAMAZ’A YANAŞTI, OTOPARKI KAPTIRINCA CHP’Lİ VAHAP OLDU

 

En son MHP’li Büyükşehir Belediye Başkanı Kocamaz’ı destekleyen ve seçimde MHP’ye çalışan Şehitoğlu, şimdi de direksiyonu CHP’ye kırdı. İşgal ettiği otopark elinden alınınca soluğu CHP’de alan Şehitoğlu’nun şimdilerdeki CHP ilgisinin altında ne yattığı merak konusu.

 

17-25 ARALIK SONRASI FETÖ’YÜ ÖVDÜĞÜ HABERLER MANŞETLERDEN İNMEDİ

 

15 Temmuz öncesine kadar sahip olduğu internet sitesinde FETÖ’yü manşetlerinden indirmeyen ve FETÖ propagandası yapan Şehitoğlu’nun geriye dönük bu manşetleri kaldırması da başka soruları gündeme taşıdı. FETÖ Manşetlerini silerek Atatürk’ün partisi CHP’de yer arayan Şehitoğlu’nun bu girişimi kamuoyunda kendisini aklama çabaları olarak yorumlanıyor.

 

15 Temmuz’un ardından başlatılan FETÖ operasyonları kapsamında başlayan Mersin Büyükşehir FETÖ davasında Başkan Burhanettin Kocamaz tarafından Belediye’ye kumpas kuran ekibin içinde gösterilen Şehitoğlu, 29 Eylül’deki oturumda Mahkeme heyetine bu iddialara ilişkin ifade verecek. Bu dava öncesinde devletin FETÖ ile mücadelede milat saydığı 17-25 Aralık 2013 sonrasında FETÖ’yü övdüğü ve öne çıkardığı haberleri sahibi olduğu internet sitesinden kaldırması da manidar karşılandı.

 

 

 

Paylaşın:
Etiketler:
Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

EN SON HABERLER

KÖŞE YAZARLARI
© 2017 Sansasyonel Haber Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle