Hoşgeldiniz  

MERSİN’DE SAĞANAK, AYDINCIK’TA DOLU

admin | 27 Kasım 2019 | Genel, Gündem, Son Dakika, Tüm Manşetler, Yerel Haberler A- A+

Uzun süredir yağış almayan Mersin ve ilçeleri dün Orta Akdeniz’den gelen yağışlı havanın etkisi altında kaldı. Aydıncık’ta meydana gelen dolu nedeniyle bazı seralarda hasar oluştu.

Hava sıcaklıklarının yurt genelinde mevsim normallerinin üzerinde seyretmesi ve kurak bir bahar geçmesinin ardından Orta Akdeniz’den gelen yağış sistemi bölgeyi de etkisi altına aldı. Dün akşamdan bu yana Mersin ve ilçeleri yağmurlu bir gün geçirdi.

Mersin genelinde en çok yağış alan ilçe merkezi Bozyazı olarak kayıtlara geçti. Metrekareye Bozyazı’da 48 kg. yağış düşerken Mersin genelinde en çok yağış alan bölge de Silifke’ye bağlı Akdere mevkii oldu. Akdere’ye Metrekareye 86 kg. yağmur düştüğü hesaplandı.

AYDINCIK’TA HASAR TESPİTİ YAPILDI

Hava sıcaklığının ani düşmesiyle birlikte Aydıncık’ta dolu meydana geldi. Kısa süren dolu bazı seralara zarar verdi. Sabah saatlerinde İlçe Tarım Müdürlüğü’ne bağlı ekipler hasar tespiti yaptı. Aydıncık’ı vuran dolunun Gülnar’ın kıyıdaki köyü Sipahili’de de etkili olduğu ve orada bulunan bazı seraların da hasar gördüğü bildirildi.

İŞTE DÜN METREKAREYE DÜŞEN BÖLGE BÖLGE YAĞIŞ MİKTARI:

Paylaşın:
Etiketler:
Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

EN SON HABERLER

KÖŞE YAZARLARI
© 2017 Sansasyonel Haber Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle