Hoşgeldiniz  

MERSİN’DE FETÖ OPERASYONLARI: 13 ASKER VE 1 SİVİL KADIN GÖZALTINDA

admin | 23 Mart 2018 | Gündem, Son Dakika, Tüm Manşetler, Yerel Haberler A- A+

Mersin Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde gerçekleşen operasyon 9 ile sıçradı. 13 asker gözaltına alınırken, FETÖ’den aranan kadın zanlı da Adana’da noterde işlem yaparken yakalandı.

Mersin Cumhuriyet Başsavcılığı’nın yaptığı açıklamaya göre, terör örgütünün eylem ve faaliyetlerinin deşifre edilmesi amacıyla yapılan çalışmalarda, örgütün sözde mahrem imamlarının ankesörlü telefonlarla peş peşe arama yaparak bazı askeri personelle irtibat kurdukları tespit edildi. Bu kapsamda gerçekleştirilen operasyonlarda örgüt faaliyetlerine katıldığı belirlenen iki subay ve 11 astsubay hakkında yakalama kararı çıkarıldı. Mersin merkezli operasyon Ankara, Batman, İstanbul, Malatya, Kayseri, İzmir, Hatay ve Amasya’ya da sıçradı. Yapılan operasyonlarda, 11’i görevde, ikisi daha önce meslekten ihraç edilen 13 zanlı gözaltına alındı.

 

FETÖ ZANLISI NOTERDE YAKALANDI

 

Adana’da FETÖ üyesi olduğu iddiasıyla aranan kadın zanlı, noterde işlem yaptırırken yakalandı.

 

Noterde işlem yaptırmak isteyen S.U’nun, UYAP kayıtlarına göre Mersin 1. Sulh Ceza Hakimliğince arandığı belirlendi. Noter görevlilerinin haber vermesi üzerine bölgeye polis ekipleri yönlendirildi. S.U. polis tarafından gözaltına alındı.

Paylaşın:
Etiketler:
Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

EN SON HABERLER

KÖŞE YAZARLARI
© 2017 Sansasyonel Haber Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle