Hoşgeldiniz  

MERSİN’DE BOĞAZİÇİ DESTEK EYLEMİNDE REKTÖR ÇAMSARI DA HEDEFTEYDİ… ŞAŞIRDIK MI!!!!

admin | 05 Şubat 2021 | Eğitim, Genel, Gündem, Son Dakika, Tüm Manşetler, Yerel Haberler A- A+

Boğaziçi Üniversitesi’ne atanan Rektör Melih Bulu’yu pprotesto eylemlerine Mersin’den de destek (!) geldi. Mersin’de bir grup üniversite öğrencisi Mersin Üniversitesi Rektörü Ahmet Çamsarı’yı da hedef tahtasına koydu.

Mersin’de bir grup üniversite öğrencisi, Boğaziçi Üniversitesi’ne atanan rektöre karşı günlerdir eylem yapan Boğaziçi Üniversitesi öğrencilerine destek vermek için eylem yaptı. “Kayyum rektör istemiyoruz” pankartı açan öğrenciler, üniversiteleri son kayyum gidene kadar savunacaklarını söyledi.

Adnan Menderes Bulvarı üzerindeki Özgecan Barış Meydanı’nda toplanan öğrenciler sloganlar atarken,  Çevik Kuvvet ve Güvenlik Şube Müdürlüğü ekipleri de çevrede geniş güvenlik önlemi aldı.

Mersin Üniversitesi öğrencisi Onur Gök burada yaptığı açıklamada, Boğaziçi eylemlerinin yanında olduklarını göstermek ve son kayyum gidene kadar üniversitelerini savunacaklarını dile getirmek için toplandıklarını söyledi.

Mersin’de toplanan öğrenciler Mersin Üniversitesi Rektörü Ahmet Çamsarı’yı da hedef tahtasına koydu. Onur Gök, “Sizleri rektörlük binasında görmeyene dek direnişimiz sürecek. Tutuklanan arkadaşlarımızın da dediği gibi bundan sonrası bizde aşağıya bakmayan üniversite gençliği iktidarınızı yıkacak, üniversiteler bizimle özgürleşecek” diye konuştu.

Paylaşın:
Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

EN SON HABERLER

KÖŞE YAZARLARI
© 2017 Sansasyonel Haber Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle