Hoşgeldiniz  

MERSİN’DE AK PARTİLİLER AHDE VEFA GECESİ’NDE BULUŞTU

admin | 20 Şubat 2018 | Gündem, Siyaset, Son Dakika, Tüm Manşetler, Yerel Haberler A- A+

AK Parti Mersin Teşkilatı, kuruluşundan bugüne kadar partide görev almış kişilerle yemekte bir araya geldi. Yemeğe Kalkınma Bakanı ve AK Parti Mersin Milletvekili Lütfi Elvan’ın yanı sıra AK Parti Teşkilatlardan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Ataş da katıldı.

AK Parti Mersin İl teşkilatı 6. Olağan İl Kongresi’ne hazırlanıyor. Kongre öncesinde partinin kuruluşundan bugüne kadar partide değişik kademelerde görev alan isimler Vefa Gecesi’nde bir araya geldi. Yemeğe Kalkınma Bakanı ve AK Parti Mersin Milletvekili ile AK Parti Teşkilatlardan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Ataş da katıldı.

 

Yemek öncesi bir konuşma yapan Bakan Elvan, AK Parti’de veda değil, vefa, birleşme, dayanışma ve kaynaşma etkinliklerinin olduğunu dile getirerek, “Yola çıktığımız 2001 yılından bu yana birçok zorluğu aştık. AK Parti milletin değerlerinden çıkmış ve Türkiye’nin bekasını inşa etme hareketi olarak milletimizin gönlüne yerleşmiştir” dedi. Elvan, huzurun bozulmasına izin vermeyeceklerini vurgulayarak, “Üstte gök çökmedikçe, altta yer yarılmadıkça Allah’ın izniyle birliğimizi, dirliğimizi, huzurumuzu bozmaya, bizi bu yürüyüşten caydırmaya kıyamete kadar kimsenin gücü yetmeyecektir. Kimse, Sünni, Alevi, Kürt, Arap, Türk kardeşlerim arasına nifak sokamayacaktır. Bunun teminatı sizlersiniz, Mersin’dir, milletimizdir” diye konuştu.

 

Bakan Elvan, Hükümet olarak Mersin’e yapılan yatırımlardan da konuşmasında bahsetti.

 

ATAŞ: “TÜRKİYE’DE DÖNÜŞÜMÜN ADRESİ AK PARTİ’DİR”

 

Kalkınma Bakanı Lütfi Elvan’dan sonra söz alan AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Ataş da partilerinin, kurulduğu günden bugüne Türkiye’de değişim ve dönüşümün adresi olduğunu ifade etti. Millete hizmet etmenin birinci öncelikleri olduğuna değinen Ataş, ülkenin kalkınması ve gelişmesi noktasında her türlü fedakarlığın verildiğini kaydetti.

Paylaşın:
Etiketler:
Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

EN SON HABERLER

KÖŞE YAZARLARI
© 2017 Sansasyonel Haber Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle