Hoşgeldiniz  

MERSİN’DE AK PARTİ-CHP ARASINDAKİ SALDIRI MUHABBETİ BÜYÜYOR: CHP’Lİ BÜYÜKŞEHİR, AK PARTİ GENÇLİK KOLLARININ MECLİSE GİRMEYE ÇALIŞTIĞI GÖRÜNTÜLERİ SERVİS ETTİ!

admin | 02 Aralık 2021 | Gündem, Siyaset, Son Dakika, Tüm Manşetler, Yerel Haberler A- A+

Geçtiğimiz gün gerçekleşen Büyükşehir Meclis toplantısında AK Partili Gültak’a CHP İl Gençlik Kolları Başkanının arasında bulunduğu gruptan çıkan Büyükşehir işçisi silah çekmiş olay Savcılığa taşınmıştı. Bu olayın ardından CHP’li Büyükşehir de silah çekilme sonrasında AK Parti Gençlik Kolları’nın Meclis Salonuna girmeye çalıştığı görüntüleri servis etti.

CHP’li Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer ile AK Partili Akdeniz Belediye Başkanı Mustafa Gültak arasında son meclis oturumunda yaşanan tartışma, oturuma ara verildiği sırada CHP Gençlik Kolları ve Büyükşehir çalışanlarından oluşan grubun Gültak’a saldırı girişimiyle bir anda büyümüştü.

Saldırgan CHP’li grupta bulunan bir Büyükşehir çalışanı da Gültak’ın korumalarına silah çekmiş, olay Savcılığa intikal etmişti.

Gültak ve beraberindekiler de AK Parti Gençlik Kollarına haber vererek, saldırıya uğradıklarını bildirmişti. Haberi alır almaz Meclis toplantı salonuna girmeye çalışan AK Parti Gençlik Kollarına bağlı bir grubun görüntüleri de CHP’li Büyükşehir yönetimi tarafından servis edildi.

Gültak’a saldırı sonrasında yaşananları servis eden CHP’li Büyükşehir’in bu görüntülerle AK Parti’yi suçlaması da kentteki gerilimi biraz daha yükseltti.

İŞTE BÜYÜKŞEHİR’İN SERVİS ETTİĞİ O GÖRÜNTÜLER:

Paylaşın:
Etiketler:
Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

EN SON HABERLER

KÖŞE YAZARLARI
© 2017 Sansasyonel Haber Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle