Hoşgeldiniz  

MERSİN’DE 3 KÖPRÜLÜ KAVŞAK TRAFİĞE AÇILDI

admin | 13 Haziran 2018 | Gündem, Siyaset, Son Dakika, Tüm Manşetler, Yerel Haberler A- A+

Toroslar’da yapımı tamamlanan Mezarlık-2 Köprülü Kavşağın açılışı bugün gerçekleştirilen törenle gerçekleştirildi.

Karayolları tarafından yapımı gerçekleştirilen Mezarlık-2 Köprülü Kavşak, bugünkü açılış programının ardından Mersinlilerin hizmetine sunuldu. Açılışa Kalkınma Bakanı ve AK Parti Mersin Milletvekili Lütfi Elvan, Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakan Yardımcısı Yüksel Coşkunyürek, Vali Ali İhsan Su, Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz, CHP Mersin Milletvekili Serdal Kuyucuoğlu, MHP Mersin Milletvekili Baki Şimşek, Ülkü Ocakları Genel Başkanı ve MHP Mersin Milletvekili Adayı Olcay Kılavuz, siyasiler ve kurum amirleri katıldı.

 

Toroslar’daki Mezarlık-2 Köprülü Kavşağı’nın yanı sıra törende Çamtepe Kavşağı ve Erdemli girişinde Kargıpınarı Kavşağı da trafiğe açıldı.

 

Açılışta bir konuşma yapan Kalkınma Bakanı Lütfi Elvan, “Kentte sadece atar damarlara değil, kılcal damarlara da dokunuyoruz. Bugünkü köprülü kavşağımız da bunun en güzel örneği. Bugün bizim için mutlu, huzurlu bir gün. Hem otoyol bağlantısını güçlendiriyoruz, buradaki trafik sıkışıklığını gidereceğiz hem de kırsal alana geçişlerimiz çok daha kolay ve rahat bir şekilde gerçekleşecek” dedi.

 

Konuşmaların ardından Bakan Elvan, Bakan Yardımcısı Coşkunyürek, Mersin Valisi Ali İhsan Su, Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz, köprülü kavşakların açılışını gerçekleştirdi.

 

Bakan Elvan, daha sonra kendi kullandığı otomobille Mersin Valisi Ali İhsan Su ile köprülü kavşak ve tünellerden geçti.

Paylaşın:
Etiketler:
Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

EN SON HABERLER

KÖŞE YAZARLARI
© 2017 Sansasyonel Haber Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle