Hoşgeldiniz  

MERSİN VALİSİ ÇAKACAK REFERANDUM GÜVENLİĞİ TOPLANTISINA KATILDI

admin | 22 Şubat 2017 | Gündem, Son Dakika, Tüm Manşetler, Yerel Haberler A- A+

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu başkanlığında, 10 ilin valisi, emniyet müdürü ve jandarma komutanının katılımıyla Gaziantep’te “Halk Oylaması Bölge Güvenlik Toplantısı” yapıldı.

referandumtoplantısımersinilprotokolüantep

16 Nisan 2017 Pazar günü gerçekleştirilecek olan Anayasa Değişikliği için Gaziantep’te ‘Halk Oylaması Bölge Güvenlik’ toplantısı için İçişleri Bakanı Sayın Süleyman Soylu’nun Gaziantep’e geldi.

 

Gaziantep’te gerçekleşen toplantıya İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’nun başkanlığında Emniyet Genel Müdürü  Selami Altınok,  Jandarma Genel Komutanı Orgeneral  Yaşar Güler, Sahil Güvenlik Komutan Vekili Tuğamiral  Bülent Olcay,  Gaziantep Valisi Ali Yerlikaya katıldı.

 

Toplantıda Gaziantep,  Şanlıurfa, Malatya, Osmaniye Adana,  Adıyaman,  Hatay, Kahramanmaraş,  Kilis ve Mersin valileri ile İl Emniyet Müdürleri ve Jandarma Komutanları da hazır bulundu. Toplantıda Mersin’i temsilen Vali Özdemir Çakacak, İl Jandarma Komutanı Albay Hüseyin Kanat ve İl Emniyet Müdürü Mehmet Şahne de yer aldı.

 

Basına kapalı gerçekleştirilen toplantı nedeniyle kentte geniş güvenlik önlemleri alınırken, toplantıda referandum öncesi ile oy verme ve sonrasında bölgede alınması gereken güvenlik tedbirlerinin görüşüldüğü belirtildi.

Paylaşın:
Etiketler:
Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

EN SON HABERLER

KÖŞE YAZARLARI
© 2017 Sansasyonel Haber Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle