Hoşgeldiniz  

MERSİN ÜLKÜ OCAKLARI, CHP’Lİ SEÇER’İ YERDEN YERE VURDU: “ŞARAPÇI VAHAP!”

admin | 31 Aralık 2020 | Dünya, Gündem, Son Dakika, Tüm Manşetler, Yerel Haberler A- A+

Mersin Ülkü Ocakları Başkanı Çağrı Ünel, meclis üyelerine yılbaşı promosyonu olarak şarap gönderen CHP’li Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer’e sert sözlerle yüklendi: “Belediye bütçesinden yaptıkları bu absürt hediyeleşme merasimini asla kabul etmiyor ve bu memleketin asıl evlatları, asıl emekçileri olarak diyoruz ki “ŞARAPÇI VAHAP, SONUN HARAP”

CHP’li Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer’in Meclis üyeleri ve ilçe belediye başkalarına gönderdiği şarap promosyonuna Mersin Ülkü Ocakları Başkanı Çağrı Ünel’den sert tepki geldi. Ünel, CHP’li Vahap Seçer’e “Şarapçı Vahap” tanımlaması yaptı.

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer’in yılbaşı için hazırlattığı hediyelerin Mersin kamuoyunda rahatsızlık yarattığını savunan Mersin Ülkü Ockları Başkanı Çağrı Ünel, “Her meclis toplantısında borçlanma diye ağlayan, her fırsatta “Cumhur İttifakı bana iş yaptırmıyor, borçlanma yetkisi vermiyor” diye mızmızlanan bu hizmet kabzı zihniyetin her şey güllük gülistanlık da bir mey eksikmiş gibi şarap dağıtması Mersinlilerin aklıyla dalga geçmek değil de nedir? Mübarek kurban bayramında Torosların, Çamlıyayla’nın köylerine su vermeyen büyükşehir belediyesi, geçen yıl üniversitede prezervatif, bu yıl da meclis üyelerine ve ilçe başkanlarına şarap dağıtmaktadır” dedi.

Herkesin dilediğini yiyip, içmesine karışmadıklarına vurgu yapan Ünel, “Biz kimsenin yediğine içtiğine karışmıyoruz, herkes dilediğini yapar ancak bu kadar yapılması gereken hizmet varken bizim vergilerimizle siyasetçilere şarap dağıtılmasına da sonuna kadar karşıyız! Tazminatsız işten çıkışı planlayan, işsizlik maaşı alınmasını dahi engelleyen bu halk düşmanı sistem mühendislerinin sözde ‘halkçılık’ mumu yatsıya kadar bile yanmamış sönmüş gitmiştir!.. Seçer, izlediği kinci politika yüzünden, evine ekmek götüremeyen insanların ne yaşadığından haberdar mıdır? Haksız yere işinden ettiği binlerce gariban evine ekmek götüremezken şarap dağıtmak, bu memleketin derin hafızasına kapkara harflerle kazınmış, Mersin’i yöneten bu garabet yapının hanesine bir eksi daha kaydedilmesini sağlamıştır… Biz memleket diyoruz, bunlar noel diyor. Biz işçi – alın teri diyoruz, bunlar yoldaş – yandaş diyor. Biz Beytülmal diyoruz, bunlar tüyü bitmemiş yetimin parasıyla şarap dağıtıyor!” açıklaması yaptı.

Ünel açıklamasını şöyle sürdürdü:

“Mersinli hemşerilerimiz her şeyin farkındadır. Bu memleket sizi ‘SEPET BAŞKAN’ olarak hafızasına kazıyacak zamanı gelince de ‘SEPETLEYİP’ gönderecektir… Halk ile arasına uçurum koymuş, Milletin derdiyle dertlenmek varken; milletin parasıyla demlenmeyi tercih etmiş, sözde seküler – elit, özde rezil olan ve şu an Mersini yöneten bu zihniyeti kınıyoruz!.. Belediye bütçesinden yaptıkları bu absürt hediyeleşme merasimini asla kabul etmiyor ve bu memleketin asıl evlatları, asıl emekçileri olarak diyoruz ki “ŞARAPÇI VAHAP, SONUN HARAP”

Paylaşın:
Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

EN SON HABERLER

KÖŞE YAZARLARI
© 2017 Sansasyonel Haber Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle