Hoşgeldiniz  

MERSİN TEK YÜREK: CHP’Lİ BÜYÜKŞEHİR VE MİLLETVEKİLLERİ BÖLGEDEYDİ

admin | 01 Ağustos 2021 | Genel, Gündem, Siyaset, Son Dakika, Tüm Manşetler, Yerel Haberler A- A+

Orman yangınlarının etkili olduğu alanlarda ve yerleşim bölgelerinde CHP’li Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer hem söndürme çalışmaları için tüm ekipleri seferber ederken, Büyükşehir lojistik hizmetleri de aksatmayarak vatandaşlara yardımcı oldu. CHP İl Başkanı Adil Aktay ve milletvekilleri de yangın boyunca Silifke ve Aydıncık’ta vatandaşların yanında yer aldı.

Mersin’de Silifke ve Aydıncık’ı etkisi altına alan ve 3 gün boyunca devam eden yangında CHP’li Mersin Büyükşehir Belediyesi hem söndürme çalışmalarında hem de yangından zarar gören vatandaşların yaşamsal ihtiyaçlarını gidermek için seferber oldu.

CHP’li Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, orman yangınının etkili olduğu Aydıncık ve Silifke’ye giderek, bölge halkına geçmiş olsun dileğinde bulundu. Vatandaşlarla bir araya gelerek acılarını paylaşan Başkan Seçer, yangın söndürme çalışmalarını yakından takip etti ve yetkililerden bilgi aldı.

İl Başkanı Adil Aktay, CHP Mersin Milletvekilleri Ali Mahir Başarır, Cengiz Gökçel ve Alpay Antmen de söndürme çalışmalarını yakından takip ederek, vatandaşların yanında oldu.

Paylaşın:
Etiketler:
Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

EN SON HABERLER

KÖŞE YAZARLARI
© 2017 Sansasyonel Haber Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle