Hoşgeldiniz  

MERSİN TEK YÜREK: AK PARTİ MERSİN MİLLETVEKİLLERİ YANGIN BÖLGESİNDE!

admin | 01 Ağustos 2021 | Genel, Gündem, Siyaset, Son Dakika, Tüm Manşetler, Yerel Haberler A- A+

Mersin’in batısını saran yangınlarda AK Parti Mersin Milletvekilleri de bölgede vatandaşlara destek olmak için yer aldı.

Aydıncık ve Silifke ilçelerini saran ve 3 günde kontrol altına alınan yangın için Mersin’de herkes tek yürek oldu. Siyasiler de bölgede vatandaşların yanında destek olurken, ekiplerin çalışmalarını da yakından takip etti.

AK Parti Mersin Milletvekilleri Hacı Özkan ve Ali Cumhur Taşkın ile İl Başkanı Cesim Ercik Aydıncık ve Silifke’deki söndürme çalışmaları sırasında hem ekiplerin hem de vatandaşların yanında yer aldı.

Aydıncık’ta İlçe Başkanı Yüksel Vatan’la birlikte orman yangınında zarar gören ve evleri yanan Yenikaş, Yağırat, Hasancık ve Karaseki’deki vatandaşları ziyaret eden AK Parti Mersin Milletvekili Hacı Özkan, tüm zararların karşılanmasının takipçisi olacağını belirtti.

İçişleri Bakan Yardımcısı Muhterem İnce’nin Silifke ve Aydıncık yangın söndürme çalışmalarını takip için geldiği bölgede İl Başkanı Cesim Ercik, AK Partili Akdeniz Belediye Başkanı M.Mustafa Gültak, Aydıncık Belediye Başkanı Ferat Aktan ile birlikte turlayan AK Parti Mersin Milletvekili Ali Cumhur Taşkın da yangından zarar gören vatandaşlarla bir araya geldi.

Paylaşın:
Etiketler:
Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

EN SON HABERLER

KÖŞE YAZARLARI
© 2017 Sansasyonel Haber Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle