Hoşgeldiniz  

MERSİN İL SAĞLIK MÜDÜRÜ AŞILANMA ORANLARINDAN MEMNUN! KAYBOLAN 24 DOZ NEREDE Mİ? GİDEN GİTTİ GAYRI!

admin | 25 Mart 2021 | Genel, Gündem, Sağlık, Son Dakika, Tüm Manşetler, Yerel Haberler A- A+

Mersin İl Sağlık Müdürü Emrah Ceviz, kentte ilk etapta 250 bin olan aşılanma hedef nüfusun yüzde 75’inin aşılandığını söyledi.

Göreve yeni atanan Mersin İl Sağlık Müdürü Emrah Ceviz, Mersin’de görev yapan gazetecilere COVİD-19 aşılanma süreciyle ilgili bilgi verdi.

Emrah Ceviz, “14Ocak 2021 tarihinde öncelikli olarak sağlık çalışanlarımız aşılandı. 21 Ocak tarihinden itibaren ise öncelikli grupta yer alan huzurevleri, engelli bakım merkezleri ve buralarda çalışanlar ile birlikte 65 yaş üstü vatandaşların aşılanma süreci başlamıştır. Bu grupta hedef nüfusumuz 250 bin kişi civarındadır. Bu gün itibarı ile ilimizde kendi arzuları ile randevu alıp aşısını yaptıran hedef nüfus oranımız yüzde 75’i geçmiştir. İkinci dozunu da yaptırarak aşılama süreci sona eren hedef nüfus oranımız ise yüzde 55’lere ulaşmıştır” açıklaması yaptı.

24 DOZ KAYIP AŞIDAN HALA HABER YOK!

2 Şubat’ta Türkiye’de bir ilk Mersin’de yaşanmıştı. Toros Devlet Hastanesi’nde sağlık çalışanları için getirilen yeni tip koronavirüs (Kovid-19) aşıları yetmeyince sayım yapılmış, sayım sonucunda 24 doz aşının kaybolduğu ortaya çıkmıştı. Olay üzerine soruşturma başlatılmıştı. Ceviz, soruşturma ve aşıların akıbetiyle ilgili bir bilgiyi paylaşmadı.

Paylaşın:
Etiketler:
Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

EN SON HABERLER

KÖŞE YAZARLARI
© 2017 Sansasyonel Haber Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle