Hoşgeldiniz  

MERSİN İL MİLLİ EĞİTİM 15 TATİLDE OKULLARI KÜTÜPHANEYE ÇEVİRİYOR

admin | 26 Ocak 2017 | Genel, Son Dakika, Tüm Manşetler, Yerel Haberler A- A+

Mersin Çarşı Esnafları Derneği Başkanı Bekir Algüllü’nün Mersin’de çocukların sömestr tatilinde kitap okuyacağı veya ders çalışacağı kütüphanelerin ihtiyaca cevap veremediği açıklamasına İl Milli Eğitim Müdürü Adem Koca kayıtsız kalmadı. Bu çağrının üzerine Koca, örnek olacak bir projeye imza attı.

kütüphaneaçılıyormersine

sansasyonelhaber.net / ÖZEL HABER – Mersin Çarşı Esnafları Derneği Başkanı Bekir Algüllü’nün geçtiğimiz günlerde sosyal medya üzerinden kentteki kütüphanelerin durumu ve yetersizliği ile ilgili çağrısı İl Milli Eğitim Müdürü Adem Koca’yı harekete geçirdi. Çocukların sömestr tatilinde ders çalışmak için yer aradığını kaydeden Algüllü, “Çocuklar ders çalışacak, kitap okuyacak kütüphane arıyorlar, yok yok. Merkez kütüphane kapalı, belediye kongre merkezinin de açtığı 40 kişilik salon dolu, yer yok. Kentte başka da yer yok” eleştirisi üzerine İl Milli Eğitim Müdürü Adem Koca konuyla bizzat ilgilendi.

 

OKUL KÜTÜPHANELERİ TATİLDE ÖĞRENCİLERE AÇILIYOR

 

İl Milli Eğitim Müdürü Adem Koca sömestr tatilinde kitap okumak veya ders çalışmak isteyen çocuklar için merkez ilçelerde tespit edilecek okulların açık tutulması ve öğrencileri okul kütüphanesine kabul etmeleri talimatı verdi. Konuyla ilgili harekete geçen yetkililer, okul tespitlerinin yapıldığını ve ilçelerde hangi okulların sömestr tatilinde kütüphane hizmeti vereceğini kamuoyuna açıklayacağını ifade ettiler. Pazartesi gününden itibaren okul kütüphanelerinin öğrencilere açılacağı kaydedildi.

 

İl Milli Eğitim Müdürü Adem Koca’ya teşekkür eden Mersin Çarşı Esnafları Derneği Başkanı Bekir Algüllü, “Konu ile ilgili eleştirimize hassasiyet gösterip, ilgilenen İl Milli Eğitim Müdürümüz Adem Koca Hocama sorumlu yöneticilik anlayışından dolayı çok teşekkür ediyorum” dedi.

Paylaşın:
Etiketler:
Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

EN SON HABERLER

KÖŞE YAZARLARI
© 2017 Sansasyonel Haber Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle